發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

在下有些問題想問:
其實我想買呢支嚟改做MK 18 Mod 0,問題在於尾托、外管及內管。尾托可否直上LMT Sopmod crane stock (B5)
Angry Gun條10.3吋外管像不像真,和內管長度為何?最後一點係MK 18 Mod 0個槍身Marking同M4A1有冇分別?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 9-8-2016 00:53 發表
在下有些問題想問:
其實我想買呢支嚟改做MK 18 Mod 0,問題在於尾托、外管及內管。尾托可否直上LMT Sopmod crane stock (B5)
Angry Gun條10.3吋外管像不像真,和內管長度為何?最後一點係MK 18 Mod 0個槍身 ...
年尾馬記出 m4 cqbr gbb, 唔等下?

引用:
原帖由 48191 於 9-8-2016 00:53 發表
在下有些問題想問:
Angry Gun條10.3吋外管像不像真,和內管長度為何?最後一點係MK 18 Mod 0個槍身 ...
Mod0經典樣式係用M16A1下身A1花,背面再有白字marking
但用M4A1下身都無錯既

太約係咁, 圖為槍炮世界&ar15.com
Mod0其實係咪少用M4下身定唔會用? 印象中睇過好似有但揾唔返圖定記錯只係cqbr

引用:
原帖由 gainax 於 9-8-2016 02:43 AM 發表

太約係咁, 圖為槍炮世界&ar15.com
Mod0其實係咪少用M4下身定唔會用? 印象中 ...
如果叫得mod0就一定係16a1下身!
M4下身叫返CQBR

咁唯有等下。但係如果對照支次世代㗎CQBR,個尾托都幾様衰吓,都係要訂LMT......
如果有消息話出HK416,咁就唔駛咁煩。
引用:
原帖由 若月佑美 於 9-8-2016 01:23 發表

年尾馬記出 m4 cqbr gbb, 唔等下?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 9-8-2016 07:45 發表
咁唯有等下。但係如果對照支次世代㗎CQBR,個尾托都幾様衰吓,都係要訂LMT......
如果有消息話出HK416,咁就唔駛咁煩。

支GBB CQBR 外型好接近MOD0其本唔執著都可以唔洗點換件了 ,最多落A1手柄
馬記都未出齊堆M4, 416就算真係出都有排等

諗諗下又想佢出SCAR

話說原來一早已有Mk12 Mod1 Kit比馬記? 咁長中短都有得砌啦喂
https://www.youtube.com/watch?v=RKsweJaPhmc

馬記支CQBR GBB可能只換條外管就上得市...
反正而家支MWS都係250MM內管...又係唔明搞乜搞咁

如果真係有成套MK12KIT 走出黎, 咁我可能會買返套~

引用:
原帖由 stevechau 於 9-8-2016 10:14 發表
馬記支CQBR GBB可能只換條外管就上得市...
反正而家支MWS都係250MM內管...又係唔明搞乜搞咁

如果真係有成套MK12KIT 走出黎, 咁我可能會買返套~
馬記一年出一支係固定左掛 , 等佢出M16A4,MK18MOD1, MK12呢D只係改長短真係不如自己砌
唔係已經有現成套前同尾既MK12 KIT? 定而家仲未有603長中短內管賣

引用:
原帖由 gainax 於 8-8-2016 22:51 發表

市面好似已經有好多款鋁? 不如出下鋼
鋼barrel台灣已出,香港都有得買,拎過上手太重,所以我都用返铝barrel

angry根出了hopup座
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 761# 的帖子

603管用返出比WE果D唔得咩??

其實最想佢出HK416 Devgru custom gbb。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題