發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 Eddiem249 於 20-11-2015 22:12 發表
相信一定係最鍾意複製既我們牌
自主研發:W.E.T SYSTEM
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-11-2015 22:08 發表
過三個月一地補品...又睇下邊間抄新系統仙
正呀!三個月即係過完農曆新年後,就可以好似少朋友咁去買新野喇喂!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-11-2015 22:08 發表
過三個月一地補品...又睇下邊間抄新系統仙
有專利 。。。你試吓成枝出

回覆 16# 的帖子

佢宜家啲槍都成2千幾,MARUI都只係3千,仲點解要買佢呢啲COPY野? 鍾意DIY?

回覆 18# 的帖子

有邊次真係告得成?再唔係又去出鬼鼠版囉

引用:
原帖由 Eddiem249 於 20-11-2015 22:12 發表
相信一定係最鍾意複製既我們牌
佢抄好呀! "不過這幾年台灣在 GBB 上的設計已經領先日本,主要是百家爭鳴,技術發展自然提升..."<引自友壇>
不過架仔無理由任佢地抄 相信佢地呢排會好Q吾得閒

註:
http://www.arms-cool.net/forum/thread-167873-2-1.html 30/F
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Eddiem249 於 20-11-2015 22:43 發表
佢宜家啲槍都成2千幾,MARUI都只係3千,仲點解要買佢呢啲COPY野? 鍾意DIY?
其實可以睇番日元價,呢支野同次世代SCAR L 同價 59800 日元,即係正常貨源充足時,係二千七左右埋單,約4.6 算
彈匣4980 日元,但通常兌換率會高些約6 算,即 $ 290 左右。
呢個價先不論你喜唔喜歡佢個內構,或者個內構係幾咁唔像真幾咁無品味,但新設計系統+內部受力件用鋼料+全金身+嘜都唔洗換即落場+真鐵COATING+外觀多數位置可直上真件...
抵唔抵見仁見智,我就覺得超值。
仲未計佢既彈匣算係十分平的價格,呢支槍一槍4 匣 $4000 唔洗,其他牌子 (撇除便宜的WE)... 4000 蚊應該剛剛夠買成槍同花錢換「基本改」PARTS 而已。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Tango1997 於 20-11-2015 22:40 發表

有專利 。。。你試吓成枝出
律師之間文書往來溝通吓姐
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Eddiem249 於 20-11-2015 22:45 發表
有邊次真係告得成?再唔係又去出鬼鼠版囉
睇泥你刀唔係好清楚

1 個讚好! TOP

回覆 22# 的帖子

所以MARUI可能唔怕你抄,你又平唔過我好多,我工差又少過你

Pritme身。。。+井性bolt。。。+DHK匣。。。掂哂

回覆 21# 的帖子

一股巧強烈的「民族」自豪感xD

回覆 28# 的帖子

我們牌直頭係台灣之光,皇者降臨TIM........

連隻飛機都似∼
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題