發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 gainax 於 8-1-2016 18:39 發表
最大問題係限彈GAME事實少之有少 ,大部分打開AEG都係鍊夾,ROF原裝閒閒地十幾二十未計輕度改裝同大改意粉個班老手,
連馬記都估吹推出ROF25既快頻系列,證明AEG市場風氣仍離唔開鍊夾快頻大力,
己經習慣鍊夾打法既 ...
贊成師兄講法,之前打會有主副各一支長火都係gbb, 但試過同場95%既人都係Aeg再Auto咁掃埋黎,絕對不是味兒。

但我亦了解有部分師兄會有自己一套對應方法等等,但我心態都係落場為左開心,為左減下壓...咁樣比人㩒住打之餘,遇著不死人更加唔知好嬲定好笑,皆因gbb每粒彈每隻匣都好珍貴(事關果個系統既匣係勁重),最盡一槍六匣前後加埋都係210飛度,追佢成匣都唔死,都唔知留唔留彈招呼佢定其他肯死既人好😂😂

所以最後都係決定收支Aeg看門口先,果場遇著9成以上Aeg就唔駛諗...拎出黎同人掃下都係一種樂趣,反之玩單飛既就會用gbb同朋友研究下戰術又係一另種趣味。

其實玩咩都係用咩心態姐,打game求開心,如果下下要限得太利害,又會順得哥情失嫂意...所以因應情況用咩槍,反而可以更樂在其中。

引用:
原帖由 nec338 於 12-1-2016 00:20 發表
請問現在有只3000點個價未
早兩日明槍已經做緊2950喎

引用:
原帖由 secure31 於 12-1-2016 09:13 發表

上星期五仲係$@((), 兩三日又跌D, 不過係明搶見到隻夾$$*)........
支野係抵玩,值得留意匣輕之餘氣化好,作為一個細眉細眼gbb用家既我...袋6-7匣落場full足以滿足我既獸性慾望。

引用:
原帖由 Dave 於 13-1-2016 11:44 發表

上星期五見現袋有幾隻
現代最後果三隻我掃左...初時諗住唔賣比我,但我話都拎到出黎啦,賣埋比我啦,靚仔店員最後無奈比我。😂😂

引用:
原帖由 yubean 於 26-1-2016 15:10 發表
Marui GBB m4 有無人知邊度重有夾呀T_T

有槍無夾好頂引
周街都缺貨...唉

引用:
原帖由 no-name 於 26-1-2016 16:59 發表
槍就一街都係,但匣就冇
學某公司思維,買多支槍就多隻匣啦

引用:
原帖由 yubean 於 2-2-2016 18:22 發表

Ching 知唔知邊度重有?
市面冇哂,個個師兄餓咁耐都等緊...就算依水返貨好大機會都係炒價

發新話題