發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

又 Out of stock lu

引用:
原帖由 yubean 於 16-2-2016 17:48 發表
一番貨, 全香港24 小時無哂貨 ...
24分鐘就無啦

放隻1x1 oring 入入氣口,易入好多

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 2-4-2016 14:41 發表

聴入氣聲就知滿唔滿氣, airflow 有聲. 未加前有試過嘖氣出黎叉唔滿而打唔晒一匣,加左後未試過打唔晒
我都加左O-ring, 我其他馬記匣都有加(glock, hicap, M&P)
我就係聽氣樽流量聲同數時間
多數入8-10秒一定夠打2匣有多

引用:
原帖由 年少無資 於 9-4-2016 10:58 發表
有冇師兄知有邊款加在尾通帶扣啱裝?
magpul asap OK

引用:
原帖由 JFCP 於 8-5-2016 19:57 發表

ching 第1點可以詳細點嗎??謝謝!!
小弟係用1x1mm oring

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 8-5-2016 22:27 發表

1x1 o ring 最好, 但屋企無, 粗粗地開咗個電線皮, 再切到一個圈套上入氣咀
1X1mm oring 好平暏,58蚊100粒,用親馬記匣都要裝

引用:
原帖由 ckwu 於 28-5-2016 15:00 發表
執左彈匣入到40粒~
解決埋無BOLT LOCK既問題.~
但係手多DUMP左條PIN出黎DUMP吾番入去~要搵CF整~
想問ching 點樣解決無bolt lock 問題?
我怕cut 左彈弓會更加唔夠力推起bolt catch

我都係唔敢cut, 因小弟有裝battery assist device, bolt catch 重左
為左3飛cut 彈弓,無左bolt lock 仲衰
玩馬4 其中一個重點就係bolt lock

我用緊方丈粒入彈嘴配KWA loader,打左10場左右無問題

我用kwa loader 加ghk adapter
開頭會有小小硬,入多d 就會好順

發新話題