18 12
發新話題

掃到尾

掃到尾

一野掃到尾

攪咩嚟
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 6MM 於 9-2-2007 06:30 發表
一野掃到尾
What's power did u use???

二野掃到齒輪滿地

三掃掃到爆出lon味

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 2007-2-9 14:31 發表
三掃掃到爆出lon味
我諗左好耐都諗唔到三掃係咩,比你諗到,好野

引用:
原帖由 6MM 於 9-2-2007 06:30 發表
一野掃到尾
嘩咁應節呀 ! 好似人地 "咆" 羅白咁
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 路比 於 9-2-2007 15:42 發表

我諗左好耐都諗唔到三掃係咩,比你諗到,好野
只是一個天才而已   

新年前一大凶兆~
不如大家講下今年裡面發生過的一些大事~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2007-2-9 22:53 發表
新年前一大凶兆~
不如大家講下今年裡面發生過的一些大事~~~
你信呢D野架咩?

引用:
原帖由 路比 於 9-2-2007 23:18 發表

你信呢D野架咩?
唔信~所以無得發表...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 9-2-2007 14:31 發表
三掃掃到爆出lon味
四掃掃到膠碎滿地

引用:
原帖由 odaan 於 10-2-2007 00:21 發表

四掃掃到膠碎滿地
五掃齒數落地......
本來無一物, 何處惹塵埃

六數師兄應聲倒地

18 12
發新話題