21 12
發新話題

[VFC] vfc 416 依家唔分14.5' 同10.5'??

vfc 416 依家唔分14.5' 同10.5'??

https://www.facebook.com/WGCHKSh ... ?type=3&theater

wgx 話依家一支槍包2條管

PS. 有冇ching 知幾時會有貨......

正呀∼

v_z 劏人流程

初版(爛下身, 爛火控, 氣化差匣)-->改良版(爛火控,  氣化差匣)-->改改良版( 氣化差匣)-->改改改良版(新版匣, 舊槍唔通用)-->改改改改良版(14.5/10 一齊上)

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 1-1-2016 03:08 發表
v_z 劏人流程

初版(爛下身, 爛火控, 氣化差匣)-->改良版(爛火控,  氣化差匣)-->改改良版( 氣化差匣)-->改改改良版(新版匣, 舊槍唔通用)-->改改改改良版(14.5/10 一齊上)
好耐以前講過玩台仔長火野起碼出兩板先好入手(初板,第一版,第二版 )而家v記系統應該差唔多穩定落黎冇乜野可以點大改,
都算好12年出三年時間完成起碼真係用心改fix問題,你睇其他某D你想佢改都唔改比你 仲有而家V記印象用多左好多鋼件但仲係收返12年個價錢,第二間實劏水魚有鋼就=貴

佢真係多一整條10.5吋外管
定其實只係叫做買一支14.5吋416
送多支10.5吋用既加長外管比你先
價錢又有冇變XD

佢講話出廠14.5吋,另多條10.5吋,即=2條外管?
內管又點計? 係用363定255mm

引用:
原帖由 閒雜人等 於 1-1-2016 03:29 發表
佢真係多一整條10.5吋外管
定其實只係叫做買一支14.5吋416
送多支10.5吋用既加長外管比你先
價錢又有冇變XD
引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2016 03:33 發表
佢講話出廠14.5吋,另多條10.5吋,即=2條外管?
內管又點計? 係用363定255mm
我諗好似417咁, 用短內管, 加長部份只係外管only, 就算你加到650mm都唔會過火

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2016 03:27 發表

好耐以前講過玩台仔長火野起碼出兩板先好入手(初板,第一版,第二版 )而家v記系統應該差唔多穩定落黎冇乜野可以點大改,
都算好12年出三年時間完成起碼真係用心改fix問題,你睇其他某D你想佢改都唔改比你 仲有 ...
睇完人地台灣既誠意再睇番香港代表"豬皮", 我地真係拍馬都追唔上人地

回覆 8# 的帖子

玩豬皮都係貪平  如果同價而家肯定簡V記,唔洗執都得
有水我都想入支416,可惜近期又馬記又v記Mk18,好難選擇

早知唔買M27住

kfc快d出下舊嘢 xm177,car15啦

應該係10.5" 外管,另加一條4" 嘅延長管變14.5"

乜唔係一向條14.5寸可以扭走4寸做10.5寸咩?

反而真係想知內管點計先?

我比較想知HK幾時有貨

引用:
原帖由 stevechau 於 1-1-2016 21:51 發表
乜唔係一向條14.5寸可以扭走4寸做10.5寸咩?

反而真係想知內管點計先?
係囉!!由2012年第一版開始起就係咁架啦~~

21 12
發新話題