發新話題

[GHK] 剛入手的GHK M4 MOD-2 "自己弄到"有些問題

引用:
原帖由 fnc 於 8-2-2016 22:21 發表

方丈最近"八月"新貨上架宣傳中,FB上全球同好的關注度,肯定會比之前高些。
不妨將此"現象",PO於方丈FB上,相信方丈會本著"一貫優良"的客服精神,"妥善+迅速"的處理此一"現象"...
謝謝師兄建議,明天一早PO於方丈FB上,看看他們的回應。

引用:
原帖由 ayaka 於 2-2-2016 15:08 發表
個BUFFER花痕係撞到個DETENT而造成? 真槍係咪都係咁?
我支RA踢 WE上下身合埋時份BOLT會頂後左BUFFER, 唔會撞DETNET

如果方丈係要靠打多左磨合左先順的話, 咁佢造工同設計都好差下....
吊朱香港都七既
我真係唔會買佢D野

引用:
原帖由 FunggI 於 9-2-2016 00:20 發表

吊朱香港都七既
我真係唔會買佢D野
唔係呀,仲有好多粉絲支持,咁勁爆高質量我地就真係唔識玩
黎緊8月唔知有乜精彩表現,期待

都有存在價值既   咪俾我地食下花生囉   佢出多d款仲好
我們想參考都參考得快d

引用:
原帖由 fnc 於 8-2-2016 22:21 發表

方丈最近"八月"新貨上架宣傳中,FB上全球同好的關注度,肯定會比之前高些。
不妨將此"現象",PO於方丈FB上,相信方丈會本著"一貫優良"的客服精神,"妥善+迅速"的處理此一"現象"...
等收信

吾買咪得咯,去佢地頭玩野不是叫佢退貨的辦法。

崩牙居話:有事,不要怕事。。。無事。。。不要搞事
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-2-2016 19:54 發表
吾買咪得咯,去佢地頭玩野不是叫佢退貨的辦法。

崩牙居話:有事,不要怕事。。。無事。。。不要搞事
TOTALLY AGREE!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

罷買算啦   不過唔好好似賭城3咁

引用:
原帖由 FunggI 於 10-2-2016 12:40 發表
罷買算啦   不過唔好好似賭城3咁
方仗d槍都唔係走開平民條線啦,枝枝都要幾毫子...唔係真係鐘意個槍款都唔會買,唔會無啦啦食完飯見悶悶地走左去買黎玩囉,除非比人 果班。

我發覺樓主斷既地方係煲stop食力位,即係遲早有日有機會好似樓主咁
WA當初個座係分體式加上有CNC鋼件唔擔心日後損耗問題,
而方仗就。。。。 準備交會費吧,我開始擔心我用左咁多水整刻字係個身到

是哦.我的新槍就是斷了煲stop食力位,但我買了半個月也沒有,應該不會是損耗的問題哦。
引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2016 13:06 發表
我發覺樓主斷既地方係煲stop食力位,即係遲早有日有機會好似樓主咁
WA當初個座係分體式加上有CNC鋼件唔擔心日後損耗問題,
而方仗就。。。。 準備交會費吧,我開始擔心我用左咁多水整刻字係個身到

引用:
原帖由 crazelee 於 11-2-2016 16:47 發表
是哦.我的新槍就是斷了煲stop食力位,但我買了半個月也沒有,應該不會是損耗的問題哦。

我總括至今我食過既花生
可能係QC問題?
偷工減料個類
佢本身bolt stop個設計係幾聰明幾好...但居然咁樣直接撞爆
我覺得同你個槍身合唔到有關...夾硬拍埋卻頂住bolt stop位

收到回覆了,

crazelee您好
因現在位於年假期間(2/6~2/14) 本司客服還沒上工,若是遲了回覆 不好意思
已與香港合作廠商Hephaestus 聯繫
建議直接FB洽詢
https://www.facebook.com/HephaestusAirsoft/?fref=ts
即可
若Hephaestus檢測為自然斷裂,GHK會免費更換新的下槍身予你
造成你的不便 敬請見諒

此塊料件脫落 不會影響到射擊效能與其他料件的損壞,
因公司客服已收到數件此案件發生
GHK已計畫修改下一批槍身模具,會把此處取消掉

謝謝
GHK

如果有得換咪好囉,比著我係人少少既地方放左佢入支返支馬記無咁煩

引用:
原帖由 crazelee 於 12-2-2016 18:03 發表
收到回覆了,

crazelee您好
因現在位於年假期間(2/6~2/14) 本司客服還沒上工,若是遲了回覆 不好意思
已與香港合作廠商Hephaestus 聯繫
建議直接FB洽詢
https://www.facebook.com/HephaestusAirsoft/?fref= ...
咁咪好咯,win win
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題