發新話題

[GHK] 剛入手的GHK M4 MOD-2 "自己弄到"有些問題

回覆 30# 的帖子

所以我無再上去買槍,咁好態度留返比識玩既人

引用:
原帖由 gainax 於 29-1-2016 22:06 發表
所以我無再上去買槍,咁好態度留返比識玩既人
果度咁既態度,留返比佢地班粉絲支持...未執即係仲有支持者既,可能係人地唔自在姐。

引用:
原帖由 crazelee 於 29-1-2016 21:51 發表
買左件貨返去人地就冇責任架啦,這個sales 哥哥今天也是這樣說的哦.他們也是叫我留下電話說經理會覆我就打法我走了。本來打算如果他們能解決那些問題後我就在那裡買BB彈及一支eotech的,
師兄上去時得後生一男一女?冇兩男一女?
如果得後生男女,佢地都係打工點會上身丫,梗係推你比第二個。

回覆 31# 的帖子

你說態度,那個sales 哥哥的態度也不行,我叫他拿槍試他是不願意的,要我唔該前唔該後才拿給我試,只怪自己貪便宜,人家賣#&*)他們賣##()

話時話, 方仗牌件事好似一週年紀念

到依家我都未知貴牌係香港係邊間代理...
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

回覆 33# 的帖子

一男一女的

回覆 32# 的帖子

只怪小弟新手買之前沒有做足工課,原來那裡是有「現像」的。

引用:
原帖由 tinyau1134 於 29-1-2016 22:24 發表
話時話, 方仗牌件事好似一週年紀念

到依家我都未知貴牌係香港係邊間代理...
邊間仲敢自認拿黃金上身

樓主係苦主...同情

將就玩住先啦
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 39# 的帖子

但是現在真正的問題是打開上下槍身後不能裝回.完全不能玩哦,我又唔敢用槌子把PIN裝回。

引用:
原帖由 crazelee 於 29-1-2016 23:32 發表
但是現在真正的問題是打開上下槍身後不能裝回.完全不能玩哦,我又唔敢用槌子把PIN裝回。
比較好奇樓主點解會揀方丈牌

引用:
原帖由 crazelee 於 29-1-2016 23:32 發表
不如影多D相泥睇下

官方肯定不承認同更換,不過上岩士姑應該有類官方支援的

我聽到咁多牌子出,毒蛇井勝又咁少人揀既?!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我之前個兩支都冇呢個耳仔唔對位既事,但係新槍入Pin肯定係好緊,就算而家玩左半年槍身同條PIN都仍然緊實,印像以前有師兄PM我同樓主相同既事,唔清楚係改左模定模具用耐左有呢個現象, 總之而家有出冇入你都要夾硬入返Pin先有得玩了

小弟唔知係咪睇錯,希望你未用工具啦,
你可以睇下撞錘未拉反落去,拉反落去就合到上身~
希望幫到你~

回覆 41# 的帖子

好地地有marui唔玩.....

發新話題