發新話題

[GHK] 剛入手的GHK M4 MOD-2 "自己弄到"有些問題

維港都比你地抽乾了

引用:
原帖由 再次隨機 於 29-1-2016 21:26 發表

係喎,正話睇到fb學左兩個新term...原來時下gbbr都有分"珍鐵氣動版"同"玩具氣動版"
「玩具氣動版」應該就係指馬記m4.
咁講法樓主"被自己問題"果支咪隨時係「珍鐵氣動版」?

認真回覆樓主,如果真係舞 ...
有時真係覺得 D 多舊魚,明明都係玩具,真鐵又氣動,真品老翻 D Friend 黎? 咁跳殻槍係咪叫 "珍操作珍鐵氣動版"

引用:
原帖由 no-name 於 30-1-2016 15:02 發表

有時真係覺得 D 多舊魚,明明都係玩具,真鐵又氣動,真品老翻 D Friend 黎? 咁跳殻槍係咪叫 "珍操作珍鐵氣動版"
全名叫。。。彷真操作真鐵火控無火抛殼氣體動力後座回鏜上旋系統玩具槍。。。完

記得到我私人送上馬記氣動M4A1............................................................................海報一張。

引用:
原帖由 no-name 於 30-1-2016 15:02 發表

咁可能有d師兄已經當左自己手上果把唔係玩具咁膚淺⋯⋯同我地追求既意粉玩具槍係兩個次元既產物,你見佢所謂「珍鐵化氣動槍」成組字都冇提過係玩具就知啦。

乜野係珍品? 我淨係識珍珍薯片

回覆 44# 的帖子

試過撞錘拉反落去了.也不能入返後pin哦.

回覆 53# 的帖子

開前pin之後就可以入返後pin.?

不能哦.入後pin之後不能入前pin哦.

引用:
原帖由 gainax 於 30-1-2016 08:37 發表
我個支又冇野 ,正常使用冇任何執過,會唔會2016版更勁D
https://www.youtube.com/watch?v=AvSRetLyOuY&feature=youtu.be
我的不能像師兄你的那樣裝回哦.上下身中間有那空隙太大了.合也合不回。

我問sales哥哥為何我在網上看到那些能用手裝回但我的不能,sales哥哥說因為他們的已執過的.

引用:
原帖由 crazelee 於 30-1-2016 17:32 發表

我的不能像師兄你的那樣裝回哦.上下身中間有那空隙太大了.合也合不回。

我問sales哥哥為何我在網上看到那些能用手裝回但我的不能,sales哥哥說因為他們的已執過的.
玩珍鐵首要條件係先磨合或懂得在出現問題之前,找出問題所在!事實證明,他們確切做到這點。

引用:
原帖由 Tango1997 於 30-1-2016 15:19 發表

全名叫。。。彷真操作真鐵火控無火抛殼氣體動力後座回鏜上旋系統玩具槍。。。完 ...
咁手拉雞又叫乜
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 crazelee 於 30-1-2016 17:32 發表

揾陳黑整吧

有D野係咁奧妙
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

都叫你用盡力合實再用 hammer打條 pin....講咗又唔聽....

再提提你我兩支ghk m4, 一支台灣一支香港買,冇試過槍下, buffer都係咁花....唔信就咪忍問人啦...

引用:
原帖由 toto0321 於 30-1-2016 18:29 發表
再提提你我兩支ghk m4, 一支台灣一支香港買,冇試過槍下, buffer都係咁花....唔信就咪忍問人啦...
唔識問吓刀唔比。。。。你刀好惡吓喎

回覆 68# 的帖子

之前貼條Link鬼佬開箱個支全新槍都冇你既現象,我兩支冇執正常用又冇你耳仔唔對位差異咁大,可能我地買到D先係個案,師兄你既先係正常版掛

發新話題