發新話題

[GHK] 剛入手的GHK M4 MOD-2 "自己弄到"有些問題

回覆 87# 的帖子

唔知佢理唔理你,不過send左先穩陣,費事一陣話返你自己搞過唔關佢事, 但運費我估都係你比,當蝕返你當初個優惠價,唔想再享受優質產品下次少接觸好過嗱

應該放上台灣電視節目。。。"關鍵時刻"。。。去比D專家分析吓先係正路

次次都係14F出事重咁多人幫襯既....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

話說我係14/F買左支aplus kp08玩左5匣就壞左。。。

請問呢到咁多位師兄,有冇見過好似我咁ghk m4新槍買返黎打開後發現合不上的[現象]? 還是我買了萬中無一的槍王?

引用:
原帖由 Opica 於 31-1-2016 14:34 發表
話說我係14/F買左支aplus kp08玩左5匣就壞左。。。
這樣看來他們的 reputation都幾差.只怪自己買之前沒有做足工課了。

引用:
原帖由 loveless 於 30-1-2016 23:20 發表

作為消費者, 買槍冇試過槍(下)而buffer已經花晒, 你反而覺得係正常?
出廠QC都會整花
真係唔出奇
我自己有支都係 一買番黎都係花的

上下身頭幾次開合係難
要好大力
因為個位真係岩岩好 多少少都冇

支野買左一年都仲好精神 唔太覺有咩問題 我都係14樓買

不過題外話
有時 14樓 係有 d 奇怪貨
尤其特別平個d
至於支 aplus kp08
已經放左好多年
有時比人買左 又彈番出黎話有貨
至於點解 禾刀吾清楚了

點解試槍前吾換個檢測用buffer, 或者貼張膠紙?!

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-1-2016 18:33 發表
點解試槍前吾換個檢測用buffer, 或者貼張膠紙?!
第時放二手野入面用花哂都可以講係測試時整花

我想我的"現象"是因為"有時比人買左 又彈番出黎話有貨"然後"回家後我點知你做過嘜"所以就有此"現象"了哦,他們不付款又不能試槍的,所以新槍不應該這樣花的哦。
引用:
原帖由 Thanato.S 於 31-1-2016 18:15 發表

出廠QC都會整花
真係唔出奇
我自己有支都係 一買番黎都係花的

上下身頭幾次開合係難
要好大力
因為個位真係岩岩好 多少少都冇

支野買左一年都仲好精神 唔太覺有咩問題 我都係14樓買

不過題外話
...

引用:
原帖由 horenhim 於 31-1-2016 13:08 發表
次次都係14F出事重咁多人幫襯既....
年少無知,我係個度買過T記870(屋企間中玩兩星期打爛件),VFZG36(鍋氣),方仗M4X2(現象),方仗AK(收藏用,放二手人地買返去就漏氣) 可能我黑仔

想買支AKGBB改86S,邊支又平又好呢!

二手價企得好硬
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

岩岩先入手左無字身,唔好嚇我

引用:
原帖由 rYaN 於 31-1-2016 21:44 發表
岩岩先入手左無字身,唔好嚇我
師兄準備磨合啦

引用:
原帖由 gainax 於 31-1-2016 09:57 PM 發表

師兄準備磨合啦
拎去做字做色先...都要過左年後先得閒搞

發新話題