43 123
發新話題

[GHK] 剛入手的GHK M4 MOD-2 "自己弄到"有些問題

回覆 118# 的帖子

總之一句貨物出門,唔關我事

我個人覺得如果要去某地方買野,建議由入門口到出門口都開住錄影比較可以保障自己,同埋交易完成後要檢查入面緊記係唔好出門口,係店內拍低由拆開包裝到打開入面檢查有冇現象,咁就萬無一失,
不過我會選擇信譽同有售後既地方買玩具

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-2-2016 14:18 發表
咁買馬記槍駛吾駛驗摩打?!

佢咁花因為要試射若干發去磨合,咁又係咪品管問題?!咁零件間有是否可互換?!

買㡬千銀野,有高要求好正常。賺幾多賺幾少,是否通行最平係廠既事,玩家幾千蚊都吾易賺,由 ...
主要都係睇信譽同售後,明知個件野QC咁好唔通買時唔睇真D?
而家係買個時唔比睇入面唔知入面乜事,返到去疑似出事打開入面先知有現象,即係疑似本來已經有現象,係玩家唔知&唔比檢查程況下買走

回覆 122# 的帖子

老實講如果注明包裝或說明書或職員售前當面提及如有XX現象實屬正常,咁成件事就變左無問題, 好似有D賣國狗都會注明

引用:
原帖由 再次隨機 於 1-2-2016 16:33 發表

方仗d彈夾又係神作之一,網上又師兄post出黎話差一兩次氣就漏氣,跟住有班珍鐵粉走出黎話,梗係去邊度邊度換左d膠圈是常識之類...一句就完美地將個重點轉移哂係玩家度

槍價本身比人貴...連粒原廠最簡單既膠 ...
我最接受唔到新買連上彈夾都要用鎚勁力幫手囉
玩左咁耐GBB未試過未見識過,連上夾抜夾/打開上下身咁基本既使用都要有現象,真係唔知設計特別定係精度高先有現象

引用:
原帖由 kwankwan60 於 1-2-2016 21:55 發表
個人意見,睇樓主嘅情況,似係個selector出問題,不如試吓將selector校去單發或連發位置,然後再試吓合唔合得番槍身。
因為有機會係selector個單/連發位唔同影響到開合呢!
樓主之前講過了,都係唔Ok, 可能係樓主連輕鬆裝返支pin既力定技術都冇,樓主都係磨合支pin位先啦

引用:
原帖由 ayaka 於 2-2-2016 15:08 發表
個BUFFER花痕係撞到個DETENT而造成? 真槍係咪都係咁?
我支RA踢 WE上下身合埋時份BOLT會頂後左BUFFER, 唔會撞DETNET

如果方丈係要靠打多左磨合左先順的話, 咁佢造工同設計都好差下....
BuFFer個位同原裝WA一樣會磨到,而家我支打左過萬飛變左咁唔知係唔係好事

回覆 140# 的帖子

我就唔清楚總之打耐左會變成咁

其實樓主而家支野玩得返未? 唔等官方既話,一係勁力扑pin搏下,一係拎出去比師傅簡單執執好過擺係道

嘩, 今次威力咁勁爆乜唔係用車碌都冇事

引用:
原帖由 FunggI 於 9-2-2016 00:20 發表

吊朱香港都七既
我真係唔會買佢D野
唔係呀,仲有好多粉絲支持,咁勁爆高質量我地就真係唔識玩
黎緊8月唔知有乜精彩表現,期待

我發覺樓主斷既地方係煲stop食力位,即係遲早有日有機會好似樓主咁
WA當初個座係分體式加上有CNC鋼件唔擔心日後損耗問題,
而方仗就。。。。 準備交會費吧,我開始擔心我用左咁多水整刻字係個身到

如果有得換咪好囉,比著我係人少少既地方放左佢入支返支馬記無咁煩

43 123
發新話題