發新話題

[GHK] 如果要買ak大家會選邊支

引用:
原帖由 2slow 於 2-2-2016 10:52 發表
所以要睇埋樓主有幾多筆直了

不過方仗AK算耐打ga la
KSC就唔知零件易唔易搵了
4千樓下可以接受

KTR 頂蓋應該可以改少少去固定..
就係跟 APS 頂蓋o個種做法甘, 用2粒螺絲/扭的/機米去頂緊.
Ncstar AK 頂蓋骨亦係同一做法...

引用:
原帖由 loveless 於 2-2-2016 11:51 發表
KTR 頂蓋應該可以改少少去固定..
就係跟 APS 頂蓋o個種做法甘, 用2粒螺絲/扭的/機米去頂緊.
Ncstar AK 頂蓋骨亦係同一做法...
我都諗住咁改
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 2slow 於 2-2-2016 10:52 發表
所以要睇埋樓主有幾多筆直了

不過方仗AK算耐打ga la
KSC就唔知零件易唔易搵了
現時原廠零件唔難揾,KWA.HK及台灣都有供應,但升級零件始終真係少
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 gainax 於 2-2-2016 00:27 發表

好心我們出AKM啦,再出Ver2改返短行程隻夾再用返而家既技術出過隻,以大眾化價錢實普及,真係唔明AEG EXL個殼咁高質先賣千幾兩千,GBB亞鉛內件賣到3,4千仲有人覺得值
全行程我覺得係ok既
之前玩過賣左,如果再買我都會揀we
內件易爛我選擇打爛就換原裝件
夠平又一定fit位

聽聞e&l係真鐵廠造,所以平?
生鏽方面,有個師兄話咁鋼生鏽好正常姐,真鐵都會生鏽ga 啦
諗深一層又好似係wor

引用:
原帖由 nec338 於 2-2-2016 11:29 發表

4千樓下可以接受
4千樓下方仗你乜都唔整一支AKM加兩夾都唔夠水
玩得咁勉強不如ksz或我們,買哂夾改埋精密管Hopup都仲得
ksz都冇乜你需要改入面亦冇件改,原裝都係龬火控夠哂

回覆 35# 的帖子

真野生產AK本身係平,玩具冇真野咁高要求只會仲平同樣鋼壓身既SRZ同VFZMP 5AEG個價都差咁多又係點解。ButAK最衰vFZ唔加入GBB,唔係真數又靚又鋼內件又打得既GBB我估以方仗價狀就玩到

一諗起G乜K果期不舉真係嚇親死

利申:就係果期買左支ak74,好在冇事

引用:
原帖由 gainax 於 2-2-2016 18:17 發表

4千樓下方仗你乜都唔整一支AKM加兩夾都唔夠水
玩得咁勉強不如ksz或我們,買哂夾改埋精密管Hopup都仲得
ksz都冇乜你需要改入面亦冇件改,原裝都係龬火控夠哂
唔計匣其他補品 只係槍4000阿

引用:
原帖由 nec338 於 2-2-2016 11:29 發表

4千樓下可以接受
ehappy 現有折喎....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

好似沒GHK份波

回覆 39# 的帖子

4千原裝槍?師兄係講將神個D?

引用:
原帖由 gainax 於 2-2-2016 22:32 發表
4千原裝槍?師兄係講將神個D?
如果匠神custom ak$4000就唔得,加上市面好似已經冇貨,不過樓主講到4000淨槍都得,我諗佢都心中有數。

咁岩睇到依個ak post即刻上去沙漠龍睇,入面提到2016既ak內件如火控都換哂鋼件,咁3xxx都算抵玩既,不過...始終ak坑太廣太闊...由俄戰術到美戰術都有好多款骨同改法,若論方仗就單槍出廠已經鋼火控係抵,但要改任何匠神同TWI件再加上彈匣都接近五舊水一隻,細佬覺得絕對要當必須品計埋落去。

引用:
原帖由 nec338 於 2-2-2016 22:03 發表
好似沒GHK份波
all items 10% off, but not include Marui
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 再次隨機 於 3-2-2016 00:49 發表

如果匠神custom ak$4000就唔得,加上市面好似已經冇貨,不過樓主講到4000淨槍都得,我諗佢都心中有數。

咁岩睇到依個ak post即刻上去沙漠龍睇,入面提到2016既ak內件如火控都換哂鋼件,咁3xxx都算抵玩既,不過. ...
2016包鋼件個價冇變?都0k,其實係之前太貴值唔值就見人見智
而家包鋼件只係多左個優點,方仗要執支戰術AK改骨改尾改精密管,成Set都要4,5k,除非你非鋼身唔要又唔我們,搞完咁貴夠你玩AK再買多支M4玩

發新話題