發新話題

[GHK] 如果要買ak大家會選邊支

以前我會選擇豬香港, 但見識過現象後,而家我會玩Kw@, 原因而家佢平,鋼火控唔洗其他廠比水再换件,加上KTR版直接有骨有橋方便裝配件 鋼唔鋼身對正常使用冇影響

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-2-2016 00:02 發表

依家we有kit改啦
軍軍軍有得訂 好似7xx
Or search vv&s airsoft
好心我們出AKM啦,再出Ver2改返短行程隻夾再用返而家既技術出過隻,以大眾化價錢實普及,真係唔明AEG EXL個殼咁高質先賣千幾兩千,GBB亞鉛內件賣到3,4千仲有人覺得值

回覆 21# 的帖子

咁AK一直加鏡係麻煩,個上蓋除非固定唔打開入面,唔係拆得多遲早都會鬆

引用:
原帖由 2slow 於 2-2-2016 10:00 發表
玩AK 小弟都係建議 GHK 性能唔錯, 改造能力高, 靈件多,
基本上LCT的件都可改落去變其它造型,

GHK自己有AKM ,AK105, AKMSU及 匠神的hts14和custom mgms
全部可以話即買即打

WE玩過aku, 內件真係比較易爛,
...
方仗AK冇現像下係唔錯,但貴,內件亞鉛仲要買補品
整支方仗戰術AK又骨又尾又要買內件補品,成set連夾5K走唔甩
KSZ戰術個支買多2夾先=方仗單支未改價錢
木頭用=方仗
戰術用=KSZ
低價鋼身AK改短行程=我們,
咁樣配撘仲好

引用:
原帖由 nec338 於 2-2-2016 11:29 發表

4千樓下可以接受
4千樓下方仗你乜都唔整一支AKM加兩夾都唔夠水
玩得咁勉強不如ksz或我們,買哂夾改埋精密管Hopup都仲得
ksz都冇乜你需要改入面亦冇件改,原裝都係龬火控夠哂

回覆 35# 的帖子

真野生產AK本身係平,玩具冇真野咁高要求只會仲平同樣鋼壓身既SRZ同VFZMP 5AEG個價都差咁多又係點解。ButAK最衰vFZ唔加入GBB,唔係真數又靚又鋼內件又打得既GBB我估以方仗價狀就玩到

回覆 39# 的帖子

4千原裝槍?師兄係講將神個D?

引用:
原帖由 再次隨機 於 3-2-2016 00:49 發表

如果匠神custom ak$4000就唔得,加上市面好似已經冇貨,不過樓主講到4000淨槍都得,我諗佢都心中有數。

咁岩睇到依個ak post即刻上去沙漠龍睇,入面提到2016既ak內件如火控都換哂鋼件,咁3xxx都算抵玩既,不過. ...
2016包鋼件個價冇變?都0k,其實係之前太貴值唔值就見人見智
而家包鋼件只係多左個優點,方仗要執支戰術AK改骨改尾改精密管,成Set都要4,5k,除非你非鋼身唔要又唔我們,搞完咁貴夠你玩AK再買多支M4玩

回覆 46# 的帖子

假設一切無現象,玩方仗AK除左價錢貴之外係唔錯,如果係玩木頭既話簡單換下內件就最直接,
要落咁多水改外觀值唔值就真係見人見智 亦如果知道有現象可能都入手,咁自己承受就Ok

回覆 51# 的帖子

玩玩具走火入魔到連槍身合唔返都係珍鐵表現,對於普通人黎講並唔係好事
遲D連DJam彈都係珍鐵表現,你地真係識條鐵咩

引用:
原帖由 0v0 於 5-2-2016 19:49 發表
唔知幾時d彈會
發展到會有腐蝕barrel效果
要次次打完都清槍管呢?
比個幾千蚊唔好咁貪心得唔得
打到噴氣噴煙已經落左好多成本架嗱

發新話題