發新話題

[KJ] Silent But Deadly (custom KJ mk II)

Silent But Deadly (custom KJ mk II)

呢個GBB區唔知比唔比貼NBB呢
今日終於到手
等得我幾心急
明白NBB既可怕,就會明白我有幾奸

同場加影出生入死左5年既Marui MK23

支mk 2好靚仔!请問柄係原裝柄自己辣? 個滅聲點整上去? thanks

以前未禁時支RUGER MK II我個個星期五晚都操打靶紙!

引用:
原帖由 rho837 於 17-2-2016 17:50 發表
以前未禁時支RUGER MK II我個個星期五晚都操打靶紙!
請教C Hing,為何會禁呢支RUGER MK II呢Thx for sharing

係外國一個國家以禁左!因為好容易改suppressor! 用來殺人!

Navy SEAL 都有用!

呢支槍用.22LR Hight Velocity再裝埋Suspressor係無敵!

係我其中一支最愛既手槍! 細recoil! 凖! 冇聲! .22LR子彈穿透力勁!

正正正!

引用:
原帖由 rho837 於 17-2-2016 20:33 發表
係外國一個國家以禁左!因為好容易改suppressor! 用來殺人!

Navy SEAL 都有用!

呢支槍用.22LR Hight Velocity再裝埋Suspressor係無敵!

係我其中一支最愛既手槍! 細recoil! 凖! 冇聲! .22LR子彈 ...
多謝C Hing給予有關知識.

好似metal gear solid 4 old snake 的武器

引用:
原帖由 Ang123456 於 17-2-2016 01:38 PM 發表
支mk 2好靚仔!请問柄係原裝柄自己辣? 個滅聲點整上去? thanks
小弟我係拎比出面師父整,我自問未有如此DIY能力做到咁好
另外柄係原裝野,師父手藝

你有興趣可以PM我

今日經過 軍軍軍 買了 3 隻 MK1 GAS 匣
發現原來已經改新版,再不是原裝的兒戲的光油匣
變成了 磨砂 , 拉絲紋 近似 KP07匣的表面處理質感提升不少
有圖有真相

發新話題