35 123
發新話題

[GHK] GHK M4 GBB

GHK M4 GBB

準備入手GHK M4 GBB 請問師兄對支槍有什麼評價?
10.5 12.5 14.5 應該入邊隻長度好?
請問仲有冇其他品牌選擇?謝謝咁多位師兄

Marui mws
缺點:彈匣缺貨

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 23-2-2016 23:12 發表
Marui mws
缺點:彈匣缺貨
點只匣缺貨
支槍重升價到38xx
過年前都係29xx咋

RE NEC 我今日見到買 生意發零!價錢入得過嗎?

唔好買GHK啦
我諗唔到有咩理由要揀GHK

中庸之選VFC新版
性能可靠穩定頂瓜瓜MARUI
粗打之選WE

引用:
原帖由 nec338 於 2016-2-23 23:14 發表

點只匣缺貨
支槍重升價到38xx
過年前都係29xx咋
我都係新年前入,新年前問都已經有舖賣緊3800,咩價位入,好在乎你有幾急同覺得值唔值…

UNDER DEVELOPING

ksc m4 gbb ver 2都可以又唔貴

引用:
原帖由 於 23-2-2016 23:52 發表
我都係新年前入,新年前問都已經有舖賣緊3800,咩價位入,好在乎你有幾急同覺得值唔值…
我就唔急啦
等佢去返3千樓下同有匣先買

其實我諗緊 VFC MK18 同 GHK 2選1
請問大家點睇?

引用:
原帖由 hendry12 於 24-2-2016 01:07 AM 發表
其實我諗緊 VFC MK18 同 GHK 2選1
請問大家點睇?
我之前都係咁諗,最後簡左VFC 冇後悔

一定係GKH  4秒轉奇勁爆性能,全鋼超硬車碌都唔難
樓主想要GKH不如我賣我set比你丫,包順4夾連刻字精密管優惠價錢,PM

我會等 VFX 支鍛造 SR25 , 416 同 417

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 24-2-2016 14:10 發表
我會等 VFX 支鍛造 SR25 , 416 同 417
鍛造? 真定假

ksc m4 ver2 實無死 自馬記出左之後又減價 仲抵玩

其他師兄的4秒傳奇m4 20匣之後的網球拍

附件

24-2-2016 15:20

35 123
發新話題