發新話題

[GHK] GHK M4 GBB

咁都叫傳奇?好在我剛剛放咗豬HK M4A1。早幾日凍到份Bolt打唔郁。
引用:
原帖由 mafiayau 於 24-2-2016 15:20 發表
其他師兄的4秒傳奇m4 20匣之後的網球拍
究竟世界上還有神嗎?

vfc la
重新俾我揀過
衡量曬咁多廠
vfc真係值回票價

買過幾次VFC,印象中論性能只比WE好少少。
引用:
原帖由 FunggI 於 24-2-2016 20:25 發表
vfc la
重新俾我揀過
衡量曬咁多廠
vfc真係值回票價
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 gainax 於 24-2-2016 02:16 PM 發表

鍛造? 真定假
早幾日台灣出show出哂相啦

今日買左喇!最後都係買 VFC MK18 2015 VER
謝謝咁多位幫手比意見!👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 hendry12 於 24-2-2016 23:29 發表
今日買左喇!最後都係買 VFC MK18 2015 VER
謝謝咁多位幫手比意見!👏🏻👏🏻
恭喜恭喜,影相開箱
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 19# 的帖子

今次真係估唔到.... 我覺得V記出埋鍛造槍身,個種像真水平影相未必分到玩具定真鐵... , 以前就話井蛇R@細節睇得出係GBB, 我啱啱睇到個邊睇唔出係GBB...
今次荷包一定肝硬化...

VFC鍛造就正

回覆 24# 的帖子

大蛇我估規模唔夠V記大,所以做到而家水準己經好勁...
講過秘密,印像聽過個邊會員9UP其實某間有代工民版珍件...所以...點解次次都真過人

引用:
原帖由 gainax 於 24-2-2016 11:53 PM 發表
今次真係估唔到.... 我覺得V記出埋鍛造槍身,個種像真水平影相未必分到玩具定真鐵... , 以前就話井蛇R@細節睇得出係GBB, 我啱啱睇到個邊睇唔出係GBB...
今次荷包一定肝硬化...
但係個marking奇怪左少少

回覆 26# 的帖子

其實個marking冇做錯, 呢隻我m4 carbine AUTO 我估係賣外地版本唔係美國財產
但字體同排位可以再執好D, 一般人睇應該無所謂, 收藏級我諗要拎去客製先滿足到

But...最後咪又係出美國財產

引用:
原帖由 gainax 於 26-2-2016 07:59 發表
其實個marking冇做錯, 呢隻我m4 carbine AUTO 我估係賣外地版本唔係美國財產
但字體同排位可以再執好D, 一般人睇應該無所謂, 收藏級我諗要拎去客製先滿足到

呢個marking 我鍾意
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 gainax 於 26-2-2016 07:59 發表

呢個就係V社段造身??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 29# 的帖子

個個係真野黎,D字都出賣左佢 ,v記D字同身都係精美路線
But...講到玩具,有錢有渠道可以去日本揾揾呢隻客製限量珍藏品

真正沖壓字+"珍”品身行cnc玩具數

發新話題