發新話題

[認真] 呢度變左新聞台

抱歉,我要負上責任的
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 4-5-2016 21:06 發表
就係度講下槍經!

近期有買槍!有整槍!

不過

整左支Custom CAM870.......外表冇分別! 接近100%全鋼套餐! 珍品Pump Guard and Butt Stock!

最激係!

別外買左價值HK$6,000.00 元 200粒CNC不鏽 ...
30蚊粒,好抵禾

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

其實post鳩野嘈交無乜貼DIY我係有錯的

不過咁呀,留言回貼來來去去剩返十幾件,圍內又難免吹水

係玩具槍界,連D雜誌都無野寫,就知局面沉悶.game少人打,組隊文化不再.台灣有廠support,咪多稿睇,除左鱔稿,都係咁悶.

友台左輪拉雜談無左?!係就玩具槍界的損失,因為睇佢,我先玩左輪

《河湟有感》司空圖

亞視執笠前,都無不停loop綠茶廣告

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-5-2016 08:36 發表
所以我唔玩FB
所以我唔玩FBx2

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 louisli 於 6-5-2016 12:15 發表
我唔敢亂like J圖group
有J圖group

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 2slow 於 6-5-2016 14:24 發表

So C Fu 小心 click左佢會自動幫你約送外茶
噢!雪

點解你咁清楚?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-5-2016 14:51 發表
好久冇黎...變成咁....
因為你冇黎...所以變成咁...

快D放下料拯救地球la

《河湟有感》司空圖

發新話題