發新話題

新作 Battlefield 1 WW1

Cod輸九條街啦!
今年佢重製modern warfare 仲吸引過新作

引用:
原帖由 Dave 於 8-5-2016 18:39 發表

之前COD 集集買,AW GUNDAM BOOSTER 都算數試一試... 玩左唔係好耐就算唔玩..
之後整多集識梯雲縱... 買都廢事。
有時D 野唔係巨改就係進步...
mw3之後無玩了
一直覺得佢mw系列d槍砌得好靚
我都係因為mw2班ranger先玩acu

以前每年等11月出新野
依家睇完trailer 都已經反晒胃

引用:
原帖由 Dave 於 9-5-2016 00:52 發表

BATTLE FIELD 石器時代 ...
far cry

引用:
原帖由 Jonny.R 於 9-5-2016 22:57 發表

我都諗緊1戰邊到搵支m1 thompson比你
MP18就有
二戰就玩得多
一戰多數都用bolt action 你一槍我一槍咁玩都幾浪漫

引用:
原帖由 Jonny.R 於 10-5-2016 00:47 發表

玩過好多一戰GAME 例如Verdun
bolt action setting都係一槍死,而且仲好準 正常都係
我都想一槍死 好似Division甘打power就
所以好多人趴起到鬥射,落到戰壕以為有刺刀戰玩,黠知又係鬥射鬥快秒
我相信今集BF ...
以bf既作風應該無一槍死咁乾脆
division個背景係正 但打power真係無意思 講到尾都係鬥高lvl
遲下俄佬隻game Escape from Tarkov就正啦應該

引用:
原帖由 0v0 於 25-5-2016 09:28 發表
但係一槍死先係bolt action o既精髓
無記錯既話無一集bf係bolt action打身一槍死

引用:
原帖由 廢柴 於 18-6-2016 21:21 發表

所以果隻FH 呢個mod真係令人百玩不厭
forgotten hope?
呢個正啊 最正一定係玩坦克
槍既recoil有d奇怪 recoil最似應該係pr mod

發新話題