發新話題

[Marui] 請教desert eagle 轉咗金身的表現?

引用:
原帖由 fatlam 於 4-7-2016 21:29 發表

應該係俾我買咗,好期待!
你好彩, LAST ORDER比你買埋, 應該明天到

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 4-7-2016 21:38 發表

你好彩, LAST ORDER比你買埋, 應該明天到
到咗啦,放工即刻去攞貨
不過啲upgrade parts無裝到,因為我揀咗combo...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 23-6-2016 09:25 發表
買咗個木盒比佢

好正,邊頭入手呢?

引用:
原帖由 fatlam 於 5-7-2016 21:05 發表

好正,邊頭入手呢?
LAST 一個, 你睇下E興趣會否再入

Aiya, 試咗幾槍,好似有啲問題,個slide lock唔到又埋唔到位
一開個slide...
飛機原來爆咗嘅...有啲黑...

引用:
原帖由 fatlam 於 5-7-2016 22:56 發表
Aiya, 試咗幾槍,好似有啲問題,個slide lock唔到又埋唔到位
一開個slide...
飛機原來爆咗嘅...有啲黑...
無那那爆咗? 照計無裝錯唔會架, 仲有, 唔好上GUARDER 加強彈弓, LOCK唔到架

我隻原裝飛機,開十槍後就爆

我隻原裝飛機, 都打咗廿幾三十個匣, (我估, 都唔少)  未崩過, TOUCH ROOT
我用KSC彈打的

我仲未解決到唔洗解開安全制都可以上膛

引用:
原帖由 dbsming 於 6-7-2016 17:09 發表
我仲未解決到唔洗解開安全制都可以上膛
這粒「的」在開SAFTY 時會向下凸出,卡著下身,故不能上膛,查查是否沒有裝這東西?

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2016 17:30 發表

這粒「的」在開SAFTY 時會向下凸出,卡著下身,故不能上膛,查查是否沒有裝這東西?

Check左 呢條野有裝好
方向無錯 突出長度同你差不多

我諗緊會唔會係嗰slide 太緊  壓歪左條野  卡唔著下身

引用:
原帖由 dbsming 於 6-7-2016 17:42 發表

Check左 呢條野有裝好
方向無錯 突出長度同你差不多

我諗緊會唔會係嗰slide 太緊  壓歪左條野  卡唔著下身
剛再試, 如你落SAFETY, HAMMER UP時係拉唔到, HAMMER DOWN時係拉到但回唔到位,

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2016 17:30 發表

補圖

附件

Safety Lock 1.jpeg (41.2 KB)

7-7-2016 15:51

關安全制

Safety Lock 1.jpeg

Safety Lock 2.jpeg (43.76 KB)

7-7-2016 15:51

開安全制

Safety Lock 2.jpeg

引用:
原帖由 dbsming 於 7-7-2016 15:51 發表

補圖
試試把撞針位的內六角螺絲扭實一點
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 NCP013 於 6-7-2016 01:02 發表
我隻原裝飛機,開十槍後就爆
我應該少過你,五槍度

發新話題