發新話題

[others] stark arms G17香港有冇?

香港得2手區有
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 01:15 發表
多謝各位指示, 雖然都係問過無,
有D街鋪係有謎GLOCK, 但下身用咗SAI版本, 上身用返一般glock, 有D怪, 入唔落手

但今日比我無意間係謎一樣的店買到詸一樣的Glock
SAI G17 , G19入手

...
迷19我都有支, 玩落ok, 雖然double tap 手感冇marui 咁好

同埋滑架甩色甩到我好傷心

匣方面, 如果帶落場, 最好用番marui 匣

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 01:53 發表

甩得好勁, 不過一次過blue咗佢
都有諗過blue, 不過slide 料始終林, 諗緊好唔好買多支鋼滑架版

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 14:34 發表

洗唔洗咁抵玩呀,
都話台灣嘢大碗又好食,日本好食都細細碗食唔飽, 

連槍都係一樣,渣住支膠槍,幾好打都唔滿足。。。
唔好咁諗, 玩耐你會發現其實真係一分錢一分貨

迷版槍原廠雖然靚, 超級仿真, 但有限制, 好多市面上既改件都冇辦法直上, 除左hopup膠, 內管, 回鏜杆之類既野

仲有一個無可否認既事實就係迷版glock 係唔順/執完順少少...但馬記glock 就樣樣野都好fit

同埋有d後勤上既問題, gen4版/sai版既飛機...好似而家都未見有得散賣

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 23:39 發表

其實我都有留意馬記支G17, 送埋夜光準星, 只係見到made in Japan同膠SLIDE唔太開胃, 無買到
要有愛

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-6-2016 10:21 發表

我見到改左鋼slide都唔係支支lock到。由其重身重筒果啲

遲下都會玩下馬17。都想玩下鋼slide. 不過如lock唔到就免,我改槍技術又差🙈

原來以前仲有迷鋼19。真係miss咗好多珍品

https ...
而家都仲有

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 4-6-2016 02:23 發表

講真, 我都想玩下改馬G17, 還惦謎G17gen4多數都買唔到, 砌下槍都幾好玩,
我見個slide都有鋼造, 但咁重, 加大出氣blow都怕唔夠氣lock唔到.. 或recoil無鋁slide大力?

定係900零蚊買個guarder set cheap 玩都夠 ...
吉打e個牌子其實麻麻, d qc 我覺得有d都要睇彩數

試過買過個鋼inner frame 比glock 26, 係吉打新出冇耐...點知扣住trigger 個凸位根本未cut 好, 成條彈弓都放唔到落去...

佢d飛機你打爛既話, 佢永遠都話你買既係次貨

仲有佢d glock hammer 彈弓, 吹到天上有地下無...點知爛得最快既係佢

支26粉紅色slide 同 frame 因為太過癮我先買...唔記得條滑架係1200定1400, 不過佢d料好林...

其實都有d後悔, 早知買1800果條stainless steel...

發新話題