發新話題

有冇咁多新嘢出丫 ?

回覆 #15 Pan 的帖子

希望唔好....我都想

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-2-2007 00:37 發表
M240!!?? 果頭第個POST先講完.....
GPMG在望鳥!!!
240B ar!!!!!!  I hope the rear grip is not down size like the M60

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-2-2007 09:22 發表
唔好掛住吹...唔知大家有無細心睇第一張poster?

真係有新system?

佢講到似乎唔用氣,又唔用motor咁,唔通用magnetic?
我又黎估估下,new box既 w同b字下面有個半圓位,個位置似係for中齒喎,同後面突左出去個摩打位幾match。

另外我想知,如果係magnetic,入面會係用咩零件?
唔該哂先

引用:
原帖由 sunny 於 10-2-2007 15:39 發表

240B ar!!!!!!  I hope the rear grip is not down size like the M60
我諗都未必多人玩  始終拎住M60E3/E4好似common少少
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-2-2007 23:52 發表

我諗都未必多人玩  始終拎住M60E3/E4好似common少少
I think the origianl M60 is the meanest and best looking M60 ever made.  I will buy M60 over 240, because I can use M60 with most of my gears such as Vietnam, and Gulf War.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-2-2007 10:40 發表

好多位唔同喎......有parts就話啫....
本來無一物, 何處惹塵埃

[quote]原帖由 14692 於 11-2-2007 07:34 發表
好多位唔同喎......有parts就話

240 一出大獲

要拎來打game都幾辛苦~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-2-2007 23:37 發表
M60槍帶,腰平掃射!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-2-2007 23:43 發表

M60槍帶,腰平掃射!
唔o岩我呢d矮仔

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-2-2007 23:52 發表

唔o岩我呢d矮仔
Gunner矮d著數wor!趴都趴低d.... joking~

引用:
原帖由 Ethan_meu 於 11-2-2007 23:33 發表
240 一出大獲
你又0岩?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-2-2007 23:37 發表
gunner咁易做
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 mujiadam 於 10-2-2007 10:11 發表

好似p90波箱咁咋~唔係冇motor~
佢話90's motor driven system

咁佢係咪想標榜自己個box無motor?
引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 10-2-2007 15:49 發表

我又黎估估下,new box既 w同b字下面有個半圓位,個位置似係for中齒喎,同後面突左出去個摩打位幾match。

另外我想知,如果係magnetic,入面會係用咩零件?
唔該哂先
我諗會係好似電動咁,只不過個天梯係用電磁力拉後cut電咁行(呢個idea好似係odaan講我知...)
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題