發新話題

[GHK] 想買rifle打game

引用:
原帖由 RCman 於 12-7-2016 11:45 發表
樓主唔好亂用"災情"兩字
產品會是完美無缺,有問題只是個人問題,個別事件
小心收綠屍信
改了

引用:
原帖由 stevechau 於 12-7-2016 11:47 發表
咁又話分兩頭...
方仗牌既G5同M4都一樣, 打原裝真係好過下下去改野既~
換返D好既HOPUP膠同彈匣ORING...已經打得好好~

2,3個月前返黎, 如果唔係市面水魚價兼無匣賣...個人會買老馬M4多過方仗牌~
可能鬼仔真係鍾 ...
師兄唔知邊到有M4夾set oring?
我有一隻定兩隻擺左一排冇玩已經漏
HOPUP膠又有冇介紹?THS

原來E阿B有特價. 有冇師兄開箱買支玩下

引用:
原帖由 gainax 於 12-7-2016 13:05 發表
原來E阿B有特價. 有冇師兄開箱買支玩下
同wgx同價

引用:
原帖由 gainax 於 12-7-2016 13:02 發表

方仗牌既匣又點會漏氣? 肯定係你自己保養不當造成

方仗牌原裝hopup膠已是最完美的, 換左只會降低性能, 又會令槍出現問題

今時今日 3,4千蚊買支槍返尼要磨合先玩到,  
講得出呢句野果班台仔一係智商有問題,一係就收左人錢做打手

之前某牌支akm gbb,打一場game , 又甩表尺,匣又上唔到
搞到我好怕再玩台灣槍

改左OP

Thx

群星力撑方仗牌
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

香港人齊心力撐
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

平平地執支新淨二手VFZ 新版操打好過,
最近見vR16同MK18都有二手, 唔計外表vR見過先千中多D有兩夾好抵,
玩完放返出去最多蝕幾百好過租槍

Vr16唔覺二手區有

引用:
原帖由 Opica 於 13-7-2016 00:33 發表
Vr16唔覺二手區有
友台見過之前有,唔知放左未,印象中好似係長版
cQB版就好少見

引用:
原帖由 gainax 於 12-7-2016 13:02 發表

ORING兩個方法...越洋搵沙漠龍,
一係好似我FD咁, 上FACEBOOK搵GHK M4既GROUP, 佢都係入面搵岩SIZE再拆出黎配~

HOPUP膠, 個人支G5愉快使用PDI 50DEGREE FOR AEG HOPUP膠中~
(個人感覺, HOPUP膠係好既出一款低調的就夠殺, 唔使好似台仔咁又變態又鑽石咁, 雖然台仔的效果可能都唔錯)

同埋你一兩隻漏已經算好...我5隻匣全部都漏過...

引用:
原帖由 benlawnf 於 12-7-2016 14:58 發表

方仗牌既匣又點會漏氣? 肯定係你自己保養不當造成

方仗牌原裝hopup膠已是最完美的, 換左只會降低性能, 又會令槍出現問題
梗係LA, 一向都不當保養的...
早排先係軍火果邊答過人D匣好漏得, 我都補左句好可能係個人保養不當及兩地環境因素所影響...
好彩無信收JE~

原裝HOPUP膠已經算唔錯, 其實唔換都得...只係個人之前手痕換左粒表現有提升, 純屬意外及撞彩~

發新話題