發新話題

[others] VFZ AR/416系列

WGX下月先有貨

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-7-2016 15:38 發表

in stock 喎
http://www.wgcshop.com/products? ... =&view_choice=b
而家已經有賣?  係既話有時間入返隻拍過片比較下同416夾既分別先

引用:
原帖由 2slow 於 28-7-2016 15:38 發表

in stock 喎
http://www.wgcshop.com/products? ... =&view_choice=b
佢話而家要去門市訂
要等一個月

引用:

in stock 喎
有現貨先買XD
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2016 11:26 PM 發表
其實舊個隻銀色尾有彈弓Buffer係高速型?
而家執順左支野換埋輕Buffer單發反應同RoF都有提升,但個RoF都係未有"高速"feel ,會唔會要用返舊個隻高速型先做到個爽快feel?
有冇師兄互換過或有改法? 奇怪就係v ...
舊果個一開箱已經掉埋一邊....有朋友新槍唔夠幾匣個bolt個bolt lock位已經蝕哂

回覆 36# 的帖子

煲lock個位V3版煲加左鋼件都咁快蝕? 有可能buffer尾有彈弓加速左向前撞撃力造成?
所以就因為咁新版buffer取消左彈弓掛?
其實而家打順左唔用重buffer個ROF都OK只係未有快感, 都係等埋Vmag先一次過執執佢可能唔洗點執已經有快感

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 08:42 發表
煲lock個位V3版煲加左鋼件都咁快蝕? 有可能buffer尾有彈弓加速左向前撞撃力造成?
所以就因為咁新版buffer取消左彈弓掛?
其實而家打順左唔用重buffer個ROF都OK只係未有快感, 都係等埋Vmag先一次過執執佢 ...
有啦XD 係貴些小

附件

30-7-2016 09:15

回覆 38# 的帖子

師兄咁快買到? 唔知而家咩價位?  爽度如何

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 09:33 發表
師兄咁快買到? 唔知而家咩價位?  爽度如何
名390, 我估遟下Wgx 會平些小,爽度同416匣好些小小小,出氣膠有小改⋯

回覆 40# 的帖子

good , 咁等返大貨就入手, 不過想要TAN

引用:
原帖由 怒人甲 於 30-7-2016 10:53 發表

名390, 我估遟下Wgx 會平些小,爽度同416匣好些小小小,出氣膠有小改⋯
Wgx訂340

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 11:12 發表
good , 咁等返大貨就入手, 不過想要TAN
比較,左v mag,神奇匣,右14 版

V mag 最輕,神奇416最長,出氣膠就v mag 多左個小小凸起密氣位。而且高半0.3mm 左右

附件

30-7-2016 12:48

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Opica 於 30-7-2016 11:40 發表

Wgx訂340
咁X平 係訂左先平D?

引用:
原帖由 gainax 於 30-7-2016 17:46 發表

咁X平 係訂左先平D?
唔知係咪訂會平D
但剛剛訂左3隻
反正我呢兩三個月都係打cqb
慢慢等

發新話題