發新話題

[others] VFZ AR/416系列

引用:
原帖由 怒人甲 於 21-7-2016 05:45 PM 發表

同buffer Setting 有關,又改左,外形靚D但同15版感覺差不多⋯
有冇單賣既?

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2016 11:26 PM 發表
其實舊個隻銀色尾有彈弓Buffer係高速型?
而家執順左支野換埋輕Buffer單發反應同RoF都有提升,但個RoF都係未有"高速"feel ,會唔會要用返舊個隻高速型先做到個爽快feel?
有冇師兄互換過或有改法? 奇怪就係v ...
舊果個一開箱已經掉埋一邊....有朋友新槍唔夠幾匣個bolt個bolt lock位已經蝕哂

想問一下,膠匣416用到嗎?

引用:
原帖由 gainax 於 11-8-2016 01:23 AM 發表

唔係話通用咩? 不過試過為實等有貨既師兄解答
怕瀨野,都係等其他師兄試左得先買

引用:
原帖由 RX7 於 11-8-2016 10:18 PM 發表
THANK YOU SIR!!!

唔知台灣有得賣未呢

引用:
原帖由 Opica 於 21-8-2016 05:34 PM 發表
終於從wxc度拎左

等沙色出先再買
真係有沙色?

引用:
原帖由 gainax 於 30-8-2016 03:05 PM 發表
睇左2016版M4, 個價真係唔錯只係比2015貴兩三舊升級到最新件又鋼前節, 刻字又改左似cNC靚好多, 但煲唔係鋼, 唯一要挑剔就上下身唔同色都幾明顯。好想知鍛M4賣幾水乜樣
鍛造身個手感正好多,不過個MARKING就...唔知貴幾多呢!?

引用:
原帖由 gainax 於 1-9-2016 08:38 PM 發表
唔記得左貼返條片先
https://www.youtube.com/watch?v=8DECEpkyy3U

舊煲飛機執過總算順返冇頂煲, 不過V記原裝又真係幾大力...短管都底邊成1.7...
出氣太大啖氣唔夠氣煲BACK唔怪得ROF比一般M4慢D;mstu ...
新bolt唔係有得較力既咩?

引用:
原帖由 gainax 於 4-9-2016 03:40 PM 發表
是的,15煲同16煲都可以較力, 之前唔怪得知執極15版舊煲都未滿意RoF唔夠快,但明明已經好順,原來啖氣分配問題咁短管但已經底邊(馬記先得兩面)。。7成氣射出去得3成氣煲back 仲以為原裝先底中
係有D奇怪,我有3枝VFC M4系統,都係2015年版,但ROF都有唔同。。。。。。唔關大細力事

發新話題