發新話題

[others] VFZ AR/416系列

新版個buffer類似HHR BuFFer入面有舊鉛前後郁, 連發打上黎支槍比淨加重Buffer更Chok,  不過長久玩法個人覺得都係換返普通鋁buffer比較好, 除左後坐力細左,耐用同煲反應都有提升, 鍛身就無所謂

引用:
原帖由 rYaN 於 23-7-2016 23:39 發表

有冇單賣既?
露XX賣有, 話說睇睇下原來仲有最新版下身
同2015分別係改左下身新個撞針座多件分體式加強件,即係代表如果個位爛左淨換加強件Ok唔洗換下身

引用:
原帖由 gainax 於 23-7-2016 23:23 發表
應該今年有希望掛? v記今年好似仲未發功
希望啦∼

硬係覺得鍛身係2016年一定見唔到街...唔等得唔好等~

另外BUFFER方面...唔係話VR16同COLT系列有唔同咩??
一款就行重後座, 另一款就行輕快BUFFER嘛

引用:
原帖由 怒人甲 於 21-7-2016 17:45 發表

同buffer Setting 有關,又改左,外形靚D但同15版感覺差不多⋯
呢條buffer係 2016版 VR16/416/mk18 ??
2015版好似唔係咁
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-7-2016 14:43 發表

呢條buffer係 2016版 VR16/416/mk18 ??
2015版好似唔係咁
甘又唔知, 我支是 VR16 16版, 而15版 MK18 又係舊款...
呢件野係鋼芯幾重手, 入面應該裝左硬尾頂彈弓....
你的日子如何,你的力量也必如何

其實舊個隻銀色尾有彈弓Buffer係高速型?
而家執順左支野換埋輕Buffer單發反應同RoF都有提升,但個RoF都係未有"高速"feel ,會唔會要用返舊個隻高速型先做到個爽快feel?
有冇師兄互換過或有改法? 奇怪就係v記同類近WA系統有D唔同

新版應該快出了
畢竟vmag gbb也有店買緊了

引用:
原帖由 Opica 於 28-7-2016 00:35 發表
新版應該快出了
畢竟vmag gbb也有店買緊了
邊到咁快有vmag

引用:
原帖由 gainax 於 28-7-2016 01:21 發表

邊到咁快有vmag
中環bb

回覆 25# 的帖子

台灣個邊好似仲未開賣? 唔知咩價位氣化仲有冇加強? 希望有沙色 遲D入隻玩下先

果隻係咪GP PMAG黎咋??
又會台灣未出香港先有咁奇特??

引用:
原帖由 stevechau 於 28-7-2016 09:29 發表
Ebxy都有wo

引用:
原帖由 stevechau 於 28-7-2016 09:29 發表
古高左原來紅X都有

日本都有.... 仲要7月中已有

唔知係咪好似以前mp5都係外國發貨先咁奇怪

引用:
原帖由 gainax 於 28-7-2016 01:21 發表

邊到咁快有vmag
WGZ/紅狼 都有了...

唔知效能如何
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題