發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 02:49 發表

呢排心郁郁有D想入417但睇到先發現班加西版重6kg
比普通版16吋重成2kg
我有笨加西版同長護木16吋版.
笨加西輕少少, 槍連匣一定未過4kg.

如果數唔同之處, 長護木16吋版有A5護弓, 再多一個尾通sling plate.

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 07:24 發表
唔係4kg有找
我睇紅狼寫6.2kg

回覆 137# 的帖子

重過M249,不安
打錯掛?   個時有85折先26xx係最好入手機會

10%都照殺

不過都係睇下等PTS MKM .308出先定係買417班西。。

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 10:53 發表
10%都照殺

不過都係睇下等PTS MKM .308出先定係買417班西。。
兩支外型差好遠喎 ,

唔計外型, KW@ 氣化> V記, 質感像真 V記> KW@
當然兩支都可以提升不足之處, 一個比錢做施啦曲, 一個比心機時間執槍 ,睇你偏重邊樣

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 11:09 發表

兩支外型差好遠喎 ,

唔計外型, KW@ 氣化> V記, 質感像真 V記> KW@
當然兩支都可以提升不足之處, 一個比錢做施啦曲, 一個比心機時間執槍 ,睇你偏重邊樣
其實我編向.308因為我支416已改16吋。。。同417只差左個匣同個sight
而且308有三連發

不過未出而我又揾到417 20inch kit所以有D心郁

回覆 141# 的帖子

咁可以入支417先, 之後再買MKM .308
二選一都係睇你鐘意邊支, 如果偏重MKM咁就MKM
但KW@一向甩油唔好睇,玩開V記質感靚唔知接唔接受到

鐘情 16 寸417,
一槍一匣唔加裝飾是 4kg +45 克

看圖不解釋,支野原裝落少少油已相當順,只是射頻偏低

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實417有冇空間貼假子彈貼紙?  空盪盪就想填滿佢

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 12:24 發表
其實417有冇空間貼假子彈貼紙?  空盪盪就想填滿佢
有,但裹比p90 窄,攪緊

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

班加西版?

回覆 145# 的帖子

係喎,仲有台做貼紙未搣

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 12:29 發表
班加西版?
班加西版照道理骨短D再輕D就啱,仲有9折唔入又要等下年

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 14:11 發表

班加西版照道理骨短D再輕D就啱,仲有9折唔入又要等下年
冇啊,得95折

早排有85 折,當時入,30XX 到手 長骨16 寸

PS. 有時2 手街都會有人賤放417 GBB,不妨留意,見過二千二有人放99 新卡隆西

發新話題