45 123
發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

回覆 91# 的帖子

其實我未入417, 照睇417同M4/416基本系統一樣都有提升空間既(應該話每支GBB都有提升空間, 除非佢零件尺吋太差或隻夾氣化差,不過相信2016現代既氣夾好難差得去邊)
印象中網上都有教學改入多D彈, 但我覺得佢氣化唔算好裝多幾粒會軟腳反而冇癮 本身咁少彈其實都係為玩後坐力同外型算,咁大支實用性比M4低都係玩feel算

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 00:40 發表
請問神奇匣係乜?
416個隻長氣夾唔知幾時比人叫神奇夾

回覆 101# 的帖子

我諗416夾之後既GBB夾都係個種神奇設計,之前就唔清楚了

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 13-8-2016 21:43 發表
今日攞去打靶, 支槍都幾準, 唔似之前D測試咁流, 可能係班加西版, 條內管長咗關係
大約一個iphone 6 plus , 咁上下大的靶, 10M 100% 15M 100% 20M 90% 30M 70-80%咁上下, 而家我只係用iron sight
要用3 ...
咁咪好。師兄去邊到打仲有3OM靶場

回覆 134# 的帖子

唔係4kg有找

回覆 137# 的帖子

重過M249,不安
打錯掛?   個時有85折先26xx係最好入手機會

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 10:53 發表
10%都照殺

不過都係睇下等PTS MKM .308出先定係買417班西。。
兩支外型差好遠喎 ,

唔計外型, KW@ 氣化> V記, 質感像真 V記> KW@
當然兩支都可以提升不足之處, 一個比錢做施啦曲, 一個比心機時間執槍 ,睇你偏重邊樣

回覆 141# 的帖子

咁可以入支417先, 之後再買MKM .308
二選一都係睇你鐘意邊支, 如果偏重MKM咁就MKM
但KW@一向甩油唔好睇,玩開V記質感靚唔知接唔接受到

其實417有冇空間貼假子彈貼紙?  空盪盪就想填滿佢

回覆 145# 的帖子

係喎,仲有台做貼紙未搣

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 12:29 發表
班加西版?
班加西版照道理骨短D再輕D就啱,仲有9折唔入又要等下年

引用:
原帖由 Dave 於 2-10-2016 16:19 發表

其實貼紙呢度都花左幾多功夫,
本身是打算直接買貼紙,因當年 UMP 貼紙也很便宜,但一查之下,一張貼紙賣差不多 $50,小弟家貧冇咁豪邁用幾十蚊買張貼紙。
WGC 貼紙貼完後是這樣的 ( 網上圖片如有侵權請通知刪 ...
WOW,加左貼紙靚好多 ,冇九分都有8.5 , 如果搵到高像數真子彈圖片整會唔會效果更好?
可以一大家研究下

引用:
原帖由 Opica 於 2-10-2016 14:38 發表
冇啊,得95折
95折唔平得幾多等E記返貨心動九折就入啦 , 或者照D兄講睇睇二手個支放左未, 平幾舊又新淨都係好選擇 ,
反正新槍操作過打過都會hi花了,平幾舊拎來買多一兩GBB夾仲實際

回覆 156# 的帖子

唔知呢D相續粒續粒砌再加背境效果好唔好

回覆 158# 的帖子

又白底又完全正面好難揾
最後得呢張OK.但冇2,3mb

要揾外國巴打影先有

45 123
發新話題