發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

https://www.facebook.com/VegaFor ... 73331910734/?type=3

<<武哈祭活動快訊>>
VFC 2016 年度旗艦級大作
鍛系列 KAC SR-25 MK11 MOD 0 GBB
將於武哈祭現場限量首發!只有10挺!只有10挺!只有10挺!

武哈祭特仕版採一槍兩匣組,售價為NT$26400元
並附上只有武哈祭特仕版才有的:
限量客製化紀念品及原廠精準調校證書

KAC SR-25 MK11 MOD 0 GBB特色:
鋁合金鍛造CNC銑削槍身
鋁合金CNC銑削高速槍機
鋁合金CNC銑削槍機拉柄
鋁合金CNC銑削RAS護木
鋼製CNC銑削瓦斯座
彈跳式折疊準星
六百米折疊照門
軍規等級硬化陽極處理
獨立序號,仿真刻印,
專用滅音管與槍枝序號相同
專利免拆槍Hop調整機構
初速調整機構

包含:
頂級鍛造SR25 GBB本體 x1
20發彈匣 x2
腳架座 x1
腳架 x1
十一指魚骨護片 x3
專用快拆滅音器 x1
大型狙擊槍箱 x1

武哈祭限量首發贈品
限量客製化紀念品 x1
原廠精準調校證書 x1

417有2015新匣?

班加西版?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:08 發表

係呀, 班卡西.. 一步到位, 唔洗改
抖到返公司真係好累.. D軍人體能真係勁.. 珍鐡一定重好多

如果都要送7-8千蚊比VFC , 我會用來買417 + SCAR-H
邊到仲有現貨?wgx要訂等一個月。。。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:30 發表

我都問過WGX.. 仲要落訂後再等...
其實都仲有數個地方有, 唔洗等,
槍地獄上星期都返咗D, E興趣個網話in-stock,  另外鰂魚涌果支我買埋
即係cxw冇晒?

引用:
原帖由 vulcan 於 19-8-2016 13:45 發表
請問師兄班加西版除咗短handguard之外,同16"普通版417有冇其他分別?

http://www.wgcshop.com/products? ... rch=category&rs ...
呢排心郁郁有D想入417但睇到先發現班加西版重6kg
比普通版16吋重成2kg

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 07:24 發表
唔係4kg有找
我睇紅狼寫6.2kg

10%都照殺

不過都係睇下等PTS MKM .308出先定係買417班西。。

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 11:09 發表

兩支外型差好遠喎 ,

唔計外型, KW@ 氣化> V記, 質感像真 V記> KW@
當然兩支都可以提升不足之處, 一個比錢做施啦曲, 一個比心機時間執槍 ,睇你偏重邊樣
其實我編向.308因為我支416已改16吋。。。同417只差左個匣同個sight
而且308有三連發

不過未出而我又揾到417 20inch kit所以有D心郁

班加西版?

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 14:11 發表

班加西版照道理骨短D再輕D就啱,仲有9折唔入又要等下年
冇啊,得95折

發新話題