發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

回覆 110# 的帖子

唔係話一套先收1k? 1k既話都有得諗

回覆 111# 的帖子

都Ok喎,最緊要像真

回覆 121# 的帖子

師兄咁快入手到 唔知仲有冇其他地方係鋼?槍身係CNC? 價格如何?

引用:
原帖由 Opica 於 17-8-2016 23:31 發表
二千尾

Quoted from 靚姐

COLT獨家授權M4-RIS GBBR
全港限量獨家發售,VFC加法國Cybergun 合作生產,CNC槍身,全鋼火控套件2016系統加最新V-MAG!數量有限,欲求從速!
煲都係鋼?cnc槍身?2千尾真係既話神奇過神奇甲喎
照計返就算普通槍身全鋼前節配vMAG比普通版只係加4舊算抵玩

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 18-8-2016 00:32 發表

有d心郁郁
抵玩啦普通版2015都2千6左右,2016版已經更新左最新件只係貴3四百,我未買我即入

引用:
原帖由 Opica 於 18-8-2016 00:58 發表

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;page=2#pid1224805

都好更新左槍身又慳返幾百換身有返D著數

回覆 127# 的帖子

師兄覺得新版配vMAG爽唔爽?
舊玩家等隻vMAG等到新槍都包第一時間訂個D反而未有得玩

回覆 136# 的帖子

即係啅頭野。。 都估到一分錢一分貨

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-8-2016 13:48 發表

同感,問題係性能上同15版有幾唔同 (唔計隻匣)
我諗性能都唔會有明顯增長,有既話仲唔宣傳埋一份
比較想知係唔係真係原裝已有鋼煲,係就好吸引,v記成把槍得返支煲係啞鉛換埋咁有排玩咯

回覆 140# 的帖子

真係有鋼煲我諗遲D有散賣亦唔會貴得去邊,買多支玩改力冇所謂,至於下身改左少少其實只係增加耐用度,好似未聽過有人再打爛15版下身(初代第一版未改位爛就見過) 只要唔空撃鎚撞身其實舊玩家唔洗擔心既, 只係新版底玩度更高未買緊係新版好D

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-8-2016 13:19 發表
永遠出D未完美,下年又出得完美D先有錢搵,吓吓開發新款成本高⋯
有改好過唔改既 基本上2015系統已算係成熟,望返之前D板就。。。

引用:
原帖由 Dave 於 23-8-2016 22:21 發表
路過一提,eh 已有得賣
唔知價錢有冇驚喜

回覆 148# 的帖子

佛誕定聖誕先有九折? ,而家個價都係照美金7.8算港紙? 唔係美金價貴D既咩 現貨有7算都好啊

回覆 150# 的帖子

我都係等下SR25, 如果折左唔洗6k本身都跟一堆配件又鍛身有得諗, 士加6mm花收三千多就無咩興趣

回覆 152# 的帖子

搬舖後已經九折? 咁有得諗喎

發新話題