發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 23:35 發表
下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?
今次真係好突然
我覺得spec唔多重要
反而想等開箱文同試打片

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 23:35 發表
下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?
咁快有? 咩資料都冇好難衝喎
至少比條片睇下先

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 10:03 發表

睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色
隻色似cerakote 既burnt bronze

3000留下就scarh...唔係就mk18

回覆 33# 的帖子

隻色水其實真鐵一批批唔同好難確定到,加上相片燈光影響,
都係似樣同順眼就算~ 主要睇下爽唔爽先

引用:
原帖由 Opica 於 13-8-2016 01:04 發表
3000留下就scarh...唔係就mk18
兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀

引用:
原帖由 gainax 於 13-8-2016 01:24 發表

兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀
有m27所以玩mk18可以唔駛買匣

但都係睇價錢先

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-8-2016 12:53 AM 發表

隻色似cerakote 既burnt bronze
Cerakote冇SCAR H隻色,burnt bronze同佢都差幾皮

比我budget貴少少。。。要睇開箱文先

希望會出軍版刻印
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 rYaN 於 13-8-2016 15:56 發表

Cerakote冇SCAR H隻色,burnt bronze同佢都差幾皮
未睇過實物burnt bronze
見佢深金色就當似
Marui果隻都幾好

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-8-2016 08:54 PM 發表

未睇過實物burnt bronze
見佢深金色就當似
Marui果隻都幾好
我屋企有2枝burnt bronze,係唔多似...

把Scar H的marking有d 怪怪的...
平民版大大隻FN marking, 但又有full auto mode ?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 15-8-2016 16:00 發表
把Scar H的marking有d 怪怪的...
平民版大大隻FN marking, 但又有full auto mode ?
我覺得可能係FN廠要咁做.
因我見到不同品牌的FN授權玩具槍,如KA P90, GG F2000, 及之前枝SCAR AEG, 都係在當眼處有一個大大的FN logo.
希望晒把根能出d全無logo的就最好了(不過應該無咩可能... )

QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la

發新話題