發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 14:23 發表

應該係v記最新版掛乜乜GUN賣,但唔似係鍛ver,因外管準星睇落唔係鋼,槍身細節唔係鍛個隻現代版
M4 RIS GBB ( Colt Licensed )
外管準星係鋼

引用:
原帖由 520df10 於 17-8-2016 19:25 發表

M4 RIS GBB ( Colt Licensed )
外管準星係鋼
請問師兄,除咗鋼準星鋼管同埋vmag之外,同普通vfz m4 2015版有冇其他分別?

回覆 121# 的帖子

師兄咁快入手到 唔知仲有冇其他地方係鋼?槍身係CNC? 價格如何?

二千尾

Quoted from 靚姐

COLT獨家授權M4-RIS GBBR
全港限量獨家發售,VFC加法國Cybergun 合作生產,CNC槍身,全鋼火控套件2016系統加最新V-MAG!數量有限,欲求從速!

引用:
原帖由 Opica 於 17-8-2016 23:31 發表
二千尾

全港限量獨家發售,VFC加法國Cybergun 合作生產,CNC槍身,全鋼火控套件2016系統加最新V-MAG!數量有限,欲求從速!
煲都係鋼?cnc槍身?2千尾真係既話神奇過神奇甲喎
照計返就算普通槍身全鋼前節配vMAG比普通版只係加4舊算抵玩

引用:
原帖由 Opica 於 17-8-2016 23:31 發表
二千尾

有d心郁郁

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 23:50 發表

煲都係鋼?cnc槍身?2千尾真係既話神奇過神奇甲喎
照計返就算普通槍身全鋼前節配vMAG比普通版只係加4舊算抵玩
對比返,得隻匣同紙盒唔同

2015都係全鋼火控,
2016年生產既叫(全鋼火控套件2016系統)
2015年生產既一定係叫(全鋼火控套件2015系統)

引用:
原帖由 520df10 於 18-8-2016 00:51 發表

對比返,得隻匣同紙盒唔同

2015都係全鋼火控,
2016年生產既叫(全鋼火控套件2016系統)
2015年生產既一定係叫(全鋼火控套件2015系統)
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;page=2#pid1224805
引用:
原帖由 gainax 於 24-7-2016 00:52 發表

露XX賣有, 話說睇睇下原來仲有最新版下身
同2015分別係改左下身新個撞針座多件分體式加強件,即係代表如果個位爛左淨換加強件Ok唔洗換下身

引用:
原帖由 Opica 於 18-8-2016 00:58 發表

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;page=2#pid1224805

依家有d混亂,樓上有師兄又話得匣同包裝盒唔同

引用:
原帖由 Opica 於 18-8-2016 00:58 發表

重有呢,收貴幾舊都算值既

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 18-8-2016 00:32 發表

有d心郁郁
抵玩啦普通版2015都2千6左右,2016版已經更新左最新件只係貴3四百,我未買我即入

引用:

都好更新左槍身又慳返幾百換身有返D著數

回覆 127# 的帖子

師兄覺得新版配vMAG爽唔爽?
舊玩家等隻vMAG等到新槍都包第一時間訂個D反而未有得玩

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 18-8-2016 00:32 發表

有d心郁郁
我好痕...原本好想即買止痕
好彩理智提醒我, 靚姐唔收CREDIT CARD, 無緣比佢賺OVER$500既貨品

引用:
原帖由 520df10 於 18-8-2016 01:32 發表

重有呢,收貴幾舊都算值既
師兄,不如你拆開睇睇啦
睇下係咪新下身

發新話題