發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

引用:
原帖由 Opica 於 15-8-2016 19:10 發表
QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la
我去睇過,
隻色都未係FDE, 點解咁... 又要PASS.??...
都係PAPAGO大果隻色先最似

可睇下FPSRussia 條片, FDE係唔會金金地..
https://www.youtube.com/watch?v=jOvJUdJlkNk

不過同場有師兄試果支RARE ARMS SR25, D彈殼真係飛得好爽, 自HIGH係一流

仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
鋼煲? 咩價位先

del del
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
V記鋼bolt個人覺得只有dd分別,如果鍛身就...

新m4係咪鍛身先?

Scar外觀同價錢唔足以動搖vve個市場
要睇埋性能

但都要比d掌聲vfc 佢另頭話會出 果到就出到貨
希望vve都可以爭氣d 出返幾款新野平衡下

引用:
原帖由 Sineta 於 15-8-2016 22:31 發表

V記鋼bolt個人覺得只有dd分別,如果鍛身就...
即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 22:39 發表

即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?
VFC 新M4 身無話係鍛, 只係CNC, 不過我已有馬記, 唔會再入,
SCAR又未到位..
VFC SR25又天價, RARE ARMS SR25 更係只能自家HIGH的天價

睇來呢幾個月都可再儲下錢

其實幾中2沙色..但係隻色好像金金地..好怪...而且重量都係考慮因素

回覆 53# 的帖子

之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書

引用:
原帖由 JBL 於 15-8-2016 22:47 發表

咁既外觀你有性趣?唔好意思,我玩返WE算.......
痴貼紙唯有 ,一係拎去噴油再做字。。反正我們都一樣要比呢舊錢既

引用:
原帖由 JBL 於 15-8-2016 22:47 發表

咁既外觀你有性趣?唔好意思,我玩返WE算.......
用移印紙加反5.5就攪掂XD
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:05 發表
之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書
我意思係未無那那出果支M4 係CNC
SR25當然係鍛身, 簱艦槍一定係最貴先有面子
正如EOS 1DS永遠都貴5D一倍

Vve都係2k左右。。。

呢支除marking有咩特別?

雖然話應該係用sr25/417個系統。。。

發新話題