22 12
發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

提問

Scar h 同417係咪唔同匣?

自答
唔同

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 00:07 發表
唔係都只係我們系統? v記士加?
之前係話OEM係WE

http://www.evike.com/products/57579/

我覺得個底都似係WE版。。。

可惜未知價錢

WE $2)))

VfC賣$3)))好正常

3000留下就scarh...唔係就mk18

引用:
原帖由 gainax 於 13-8-2016 01:24 發表

兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀
有m27所以玩mk18可以唔駛買匣

但都係睇價錢先

比我budget貴少少。。。要睇開箱文先

QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la

Vve都係2k左右。。。

呢支除marking有咩特別?

雖然話應該係用sr25/417個系統。。。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
咩價位?

Ps.呢支?
http://www.wgcshop.com/products? ... 6&view_choice=a

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:56 發表

同我們M4同v記M4有乜特別一樣。。。
v記AEGscAr都成三k, GBB好難平得去邊
應該話我們D槍係比一般牌子平,但一分錢一分貨,睇睇v記氣化同有冇鋼火控先有得諗
我覺得需要等等開箱文先決定。。。

引用:
原帖由 rYaN 於 16-8-2016 01:49 發表

聽聞得好少貨到...睇黎唔知幾時先有開箱文
相屬老闆話尼支要買就趁手
話唔知cybergun幾時會收番個licence

引用:
原帖由 0050100 於 16-8-2016 09:22 發表

係就真係快啲賣曬佢喇,反正V屍惯例會再出更新版.
唔好咁老定
睇下G36

實物都ok...係marking...

不過都係M4 ris有興趣多D

二千尾

Quoted from 靚姐

COLT獨家授權M4-RIS GBBR
全港限量獨家發售,VFC加法國Cybergun 合作生產,CNC槍身,全鋼火控套件2016系統加最新V-MAG!數量有限,欲求從速!

22 12
發新話題