56 1234
發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

唔係都只係我們系統? v記士加?

一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?

引用:
原帖由 2slow 於 12-8-2016 01:46 發表
睇匣設計應該唔係OEM "我們"

?oh=aef8dd0ee6f725e25c852d1dcc735860&oe=584C7C7D

https://scontent-sit4-1 ...
似v記喎隻夾 會唔會真係

引用:
原帖由 qq96591859 於 12-8-2016 01:17 發表
肯定無可能做到尼只色,因為睇 wgc 發出的兩幅圖,同師兄你發尼副差太遠.個人感覺只是比 we 色水好小小
我們士加係金色。。對比2slow師兄個張相相入面隻色好好多

應該唔係我們掛

回覆 13# 的帖子

陽極手感咁會好過cerokote,原因一個直接氧化金屬表面一個只係一層油, 但陽極好難控制指定色水因物料染料問題,cerokote乜色都得又耐磨比起隻色唔似咁兩者選擇唔洗講

唔記得講, 如果本身有做陽極要重做陽極咁完成後尺吋會走左D(極少)
所以重做後可能有D位會鬆左,cerokote只係噴油冇呢個問題一般都係噴油較好

回覆 15# 的帖子

係。。。有錢我都一早拎哂堆AR身做colt灰

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 09:51 發表
隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定
睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色

引用:
原帖由 Dave 於 12-8-2016 10:07 發表
呢期vfc 都好勤快咁出7.62 匣,坐等psg-1
簡直進取... 係未知價錢同爽度

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 23:35 發表
下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?
咁快有? 咩資料都冇好難衝喎
至少比條片睇下先

回覆 33# 的帖子

隻色水其實真鐵一批批唔同好難確定到,加上相片燈光影響,
都係似樣同順眼就算~ 主要睇下爽唔爽先

引用:
原帖由 Opica 於 13-8-2016 01:04 發表
3000留下就scarh...唔係就mk18
兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
鋼煲? 咩價位先

引用:
原帖由 Sineta 於 15-8-2016 22:31 發表

V記鋼bolt個人覺得只有dd分別,如果鍛身就...
即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?

56 1234
發新話題