發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:05 發表
之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書
我反而覺得唔係鍛...估計只係新版下身~
不過最關心都係價錢, 但上版都係2000中一樣有拉神, 應該呢支點都唔過3掛~

回覆 77# 的帖子

其實鋼BOLT係FOR輕回膛定耐用??
咁改左鋼BOLT原裝又有無改埋鋼BOLT LOCK先??

當我見到SR-25鍛身+鋼BOLT要咁貴...
我已經唔奢望V記佢出鍛身M4我會買...真係買唔起...
只望佢出鍛身M4之餘唔好唔再出而家呢重平版FULL拉神M4~

引用:
原帖由 gainax 於 16-8-2016 11:04 發表
玩鋼煲其實都係為耐用, 就算7075鈻煲同鋼比耐用都係冇得比
鍛身+cnc鋼煲+cnc鋼火控個耐用度真係好堅, 我有支WA個線切割鋼鎚打左最少3萬飛都完全冇事發生,就知真材實料係好耐玩(當年客制兩條魚入手 )
就算 ...
原來係咁...

回覆 88# 的帖子

個人覺得平價果PART有少少誤導...
一支WE M4連個花都無, OVER $2000
一支VFC SABER只係$2300左右...爭得果1-200蚊...
就算大家都係軍版M4, VFC都只係2000中左右...
改版之後唔少CHING都話已經足夠新手使用~
唔見得WE係VFC有同款既情況下有咩剩餘優勢, 暫時我諗到既係得WE匣真係平其他牌子好多~

而牌子上計, WE出槍款真係算係好積極LOR~

引用:
原帖由 horenhim 於 16-8-2016 16:03 發表

WE SCAR L千六就話平姐
SCAR真係唔攻評論, 我曾經因為平價而對佢有興趣, 但重量令我卻步~
直接比較SXAR H, 咁2對一總有一個牌子比較優勝既, 而今次睇黎用家角度較優勝既係WE JE~

算唔算係掛CYBERGUN牌頭賣既VFC M4??
不過係跟新VMAG, 唔係416匣~
有人提過呢支CYBERGUN係CNC身, 唔知有無唔同呢?

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 18-8-2016 00:32 發表

有d心郁郁
我好痕...原本好想即買止痕
好彩理智提醒我, 靚姐唔收CREDIT CARD, 無緣比佢賺OVER$500既貨品

引用:
原帖由 gainax 於 23-8-2016 23:21 發表
佛誕定聖誕先有九折? ,而家個價都係照美金7.8算港紙? 唔係美金價貴D既咩 現貨有7算都好啊
而家好似係搬鋪後九折
同埋鋪面價好少牌子會乘足7.8
通常台灣牌子乘7-7.5
有D牌子直頭乘6.8已經=鋪面價...

引用:
原帖由 gainax 於 24-8-2016 11:57 發表
搬舖後已經九折? 咁有得諗喎
上面條廣告BAR已經有寫LA...

發新話題