發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

最主要問題係隻TAN似土豪金, 支支都係咁, 就連舊時最早出的VFC AEG都係好閃金.. 頂唔順賣咗

佢無實物或真相驗下隻色都唔敢落訂, 等現貨算

以下係珍鐵隻色, 做唔到唔會諗

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 01:40 發表
一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?
我都係咁諗, 不過仲有marking呢?

隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定

附件

12-8-2016 09:51

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 10:03 發表

睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色
係呀,但起碼唔好有金粉。。。

下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?

引用:
原帖由 Opica 於 15-8-2016 19:10 發表
QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la
我去睇過,
隻色都未係FDE, 點解咁... 又要PASS.??...
都係PAPAGO大果隻色先最似

可睇下FPSRussia 條片, FDE係唔會金金地..
https://www.youtube.com/watch?v=jOvJUdJlkNk

不過同場有師兄試果支RARE ARMS SR25, D彈殼真係飛得好爽, 自HIGH係一流

仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 22:39 發表

即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?
VFC 新M4 身無話係鍛, 只係CNC, 不過我已有馬記, 唔會再入,
SCAR又未到位..
VFC SR25又天價, RARE ARMS SR25 更係只能自家HIGH的天價

睇來呢幾個月都可再儲下錢

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:05 發表
之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書
我意思係未無那那出果支M4 係CNC
SR25當然係鍛身, 簱艦槍一定係最貴先有面子
正如EOS 1DS永遠都貴5D一倍

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 07:23 發表
相屬老闆話尼支要買就趁手
話唔知cybergun幾時會收番個licence
反正呢支都唔夠完美, 收番唔做大家唔洗煩, 當無見過

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-8-2016 05:43 發表

其實papago果枝都真係幾抵
1000蚊到又拆又上色又刻字又裝返
香港自己做1000都應該窄d
最幣係佢D製作好限量, 香港訂單已截, 短期都唔會再做
PAPAGO隻色係做得最好, 對槍有熱誠的, 先知乜嘢色先係啱,
我唔係齋吹無自己試過, SCAR都唔係第一日造, 佢第一支SCAR AEG我都有買,  VFC到今日都做到隻色金金地, MARKING又唔配合支槍(或例轉講)都照出貨
我想問, 大量生產FDE色係唔係有難度? D大廠做極都唔惦,唔明點都要加D金粉上去? (例如沙SAI MP9又係咁)

引用:
原帖由 matthong 於 17-8-2016 12:05 發表
小弟慶幸擁有Papago其中一支,而價錢係三仟尾至真。多謝老版Edwin預留
妖, 當時唔識貨, 無落EDWIN果度訂..  同埋我都怕怕地WE D嘢, 你覺得WE套系統耐用嗎?

希望VFC呢水槍, 重燃PAPAGO改色興趣, 一定會改返支

引用:
原帖由 rYaN 於 17-8-2016 16:34 發表
如果4K幾VFC果枝岩色岩字有冇得諗?
原廠肯改就得, 自己改無可能, 支嘢都三叉幾. 算吧.

引用:
原帖由 Kwind 於 19-8-2016 03:39 發表

呢個真係要等買左既師兄出報告先知...有鋼BOLT連埋新版下身的話真係抵玩到爆

難為我早幾個月先入左支MK12 & MK18...可能蝕左兩支鋼BOLT & 兩個新版下身

之前支417又係咁...買完改埋16吋..唔夠兩個月就出 ...
點止, 支XR25, 一出成皮嘢, 仲要縮托短管, 上次郎哥 返咗最新版20吋長管加硬托, 型到爆, 仲要順暢過舊版.. 仲要平千幾銀.. 第一水D ching一定喊緊..

遲下話唔定出埋suppressor 版本, 問你死未.

台灣槍真係唔洗咁早入, 但都讚佢地肯不斷改良支槍!

PSG1真係算熱門中的冷門, 明明都幾多人LIKE, 但無人出GBB, 點解呢??  

其實VFC同HK合作咗咁多年, 佢要出唔難, 而且齊Marking

不過, 如出PSG1, 準繩度如果仲係停留係台灣槍水平, 就不太配合呢支被喻為最精確的半自動狙擊步槍之一的步槍

發新話題