發新話題

[VFC] 全新打造V社2016版G36

引用:
原帖由 gainax 於 29-8-2016 00:51 發表
嘩咁大整蠱
當年印像中我支打左好少已經鍋氣多多,買過新版飛機同出氣膠都未解決頂煲問題(新買已有越打越明顯以至唔正常運作)最後覺得系統未完善加上鍋氣放走左無謂哂心機同藥費, 師兄又真係比佢點左幾鍋;M ...
唔再去信啦,都幫佢清埋啲有問題件啦重點會覆我
好似張圖咁
我依家都係買左隻馬記彈弓匣當裝飾算了

回覆 61# 的帖子

咁冇計當交學費經一事長一智, 以前年頭好難未交過學費既 都係留返個殼入支最平砌兩款都叫有D揸嗱算。。

試左,單卅連都好爽好順 , VFC有得試打靶,單卅連 各試一匣都全中,不過可能近同埋D靶大

附件

29-8-2016 01:49

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

咁又係 20年前樣樣都得日本件又無得上網問咪又係自己中伏自己試

引用:
原帖由 YSL 於 29-8-2016 01:49 發表
試左,單卅連都好爽好順 , VFC有得試打靶,單卅連 各試一匣都全中,不過可能近同埋D靶大
樣槍袋住一半先 最緊要見街冇鍋氣,
but師兄係現場唔知收唔收到風定價同幾時會出?
入就實入,但唔想又去袋鯉買槍。。。都係等下開箱先

引用:
原帖由 紗夢 於 29-8-2016 02:09 發表
咁又係 20年前樣樣都得日本件又無得上網問咪又係自己中伏自己試
雙人國度:無知最快樂(哈戶)朋友,你知得太多並唔係好事

引用:
原帖由 gainax 於 29-8-2016 02:39 發表

樣槍袋住一半先 最緊要見街冇鍋氣,
but師兄係現場唔知收唔收到風定價同幾時會出?
入就實入,但唔想又去袋鯉買槍。。。都係等下開箱先
我覺得問朗或crx仲快

引用:
原帖由 YSL 於 29-8-2016 01:49 發表
好毒。。。

回覆 67# 的帖子

我諗新出暫時都係得圖中ksk版。。睇怕都係要等多一段時間順便草下水,
Gbbr真係唔想再入M4已經一大堆, 寄望G36系列系統掂玩得爽之後v記再接再厲出多D神奇槍款價錢唔貴啦,唔好再令人失望又出v3先係完美版。。

希望出SIG 55X系列

有錢人AK... 玩具唯一潮槍鋼身... 希望再明天

Wgx有g36試射片睇

有冇二連發先?
你的日子如何,你的力量也必如何

http://www.evike.com/product_info.php?products_id=42171

希望會出埋gbb版。。。

發新話題