發新話題

[VFC] 全新打造V社2016版G36

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-8-2016 12:21 發表
舊版g36, 火控,bolt lock 可以自己解決到,彈匣就煩D,易漏氣,出氣膠太簿易打柴,飛機頭易爛⋯
我都有枝gen 1除左係槍鋪買槍試時打得響外
就一直死到依家,如果有得升級救番技舊就好了

Gen 1 白老鼠觀望有無升級中

引用:
原帖由 JBL 於 28-8-2016 22:31 發表

新版G36路邊社消息話會無左6mm BB刻印,仲升乜鬼野級姐,二千幾蚊買過支新版玩無得輸喇.......
我寧願比2千升級都唔會買過把新啦,
事關果陣為左依把野比VFC玩左幾獲。
依家係原則問題

話時話有無師兄知佢用乜膠?
全部無落場自然粉碎加漏氣

引用:
原帖由 gainax 於 29-8-2016 00:02 發表

身同感受  當年最大鍋氣第一水我都入左鐘意個款冇計,
玩過發覺唔對路嗱嗱聲低價放生佢,師兄應該係第二水?其實都已經好過第一水。。。 有得升級既話我覺得都係入支新比較方便唔會有升級後唔夾 ...
事源係我當年買時打過1匣後

發覺JAM死飛機,去信VFC問有無得救

佢覆我槍上既零件雖然完整,但肯定已損壞,跟住講香港代理係WXC

話我飛機要買過新,好啦錢解決倒既問題就唔係問題

即刻比錢買,換左後JAM得重衰,直頭咬死個槍膛

再問佢話係我BOLT都壞埋,再比錢成份換左佢

好啦換埋個BOLT都係咁,佢就話要買埋新款出氣膠

買埋出氣膠仍然一樣

跟往佢話我彈匣有問題,要買新款改良匣

跟住買多兩隻匣緊係都係唔得啦,

客服就已讀不回無再覆我了

引用:
原帖由 gainax 於 29-8-2016 00:51 發表
嘩咁大整蠱
當年印像中我支打左好少已經鍋氣多多,買過新版飛機同出氣膠都未解決頂煲問題(新買已有越打越明顯以至唔正常運作)最後覺得系統未完善加上鍋氣放走左無謂哂心機同藥費, 師兄又真係比佢點左幾鍋;M ...
唔再去信啦,都幫佢清埋啲有問題件啦重點會覆我
好似張圖咁
我依家都係買左隻馬記彈弓匣當裝飾算了

咁又係 20年前樣樣都得日本件又無得上網問咪又係自己中伏自己試

發新話題