發新話題

[VFC] UMP9要來了, 25樓新增全鋼沙鷹相片

UMP9要來了, 25樓新增全鋼沙鷹相片

E記神秘到貨 ,有冇師兄已經去馬左?
話時話真係估唔到咁突然出咁多槍

E何b 居然快過得豬斯有

唔知套火控d料有冇改
我生得聰明得罪你咩!!!

VFC D槍好似倒出來咁, 完全無預警

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 10-9-2016 00:10 發表
VFC D槍好似倒出來咁, 完全無預警
擺脫康敏舜形象

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-9-2016 23:50 發表
E何b 居然快過得豬斯有

唔知套火控d料有冇改
呢排日日睇有乜新玩具,點知E記醒目到手先,如果新貨有9折就好

引用:
原帖由 NCP013 於 10-9-2016 00:34 發表

擺脫康敏舜形象
士加都出埋以後抽唔到了,反觀#記D目錄一支都未見影
當年仲咁開心以為出全鋼沙鷹 M16Al XMl77 M16A2卡賓 AUG添

引用:
原帖由 gainax 於 10-9-2016 00:48 發表

士加都出埋以後抽唔到了,反觀#記D目錄一支都未見影
當年仲咁開心以為出全鋼沙鷹 M16Al XMl77 M16A2卡賓 AUG添
全鋼沙鷹 ?
佢出到Bolt得惦我話佢叻..

回覆 7# 的帖子

有幾多人當年比呢張圖毒到

應該係2011年目錄, 其實行CO2估計谷都盡去煲back都Ok, 買佢真係為全鋼同大後坐力。。。

仲有呢D

不過呢D都係等得就等, 唔知v記ump9有冇新衝擊
9mm夾順眼D直夾就經典D, 其實真鐵唔係想將UMP取代MP5?
膠身膠夾造價同重量都比MP5優勝,但市場又好少見話UMP真鐵市場發展成功?

SR 25, scar H , 2016 Vfx m4, ump9, G36⋯
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 JBL 於 10-9-2016 11:37 發表

全鋼沙鹰成槍即將面世,由專出鋼槍既FPR廠出,绝對煲得起,夜D上圖比大家睇下未完成初品
會唔會改返全行程呢

回覆 10# 的帖子

佢仲要有全行程添~

回覆 12# 的帖子

會有,放心。

引用:
原帖由 JBL 於 10-9-2016 11:37 發表

全鋼沙鹰成槍即將面世,由專出鋼槍既FPR廠出,绝對煲得起,夜D上圖比大家睇下未完成初品
要開始食面包,儲定金錢 (我估都唔平,) Thx for sharing

發新話題