發新話題

[VFC] Cybergun(VFC) M4 RIS

Cybergun(VFC) M4 RIS

不專業開箱∼

箱就不影了

正面照

Marking

使用vmag和15版M4匣

---------------
想減輕護手的重量
本來想用magpul pts moe handguard
但好似一街都係
所以最後轉左用Strike Industries Viper handguard amd stock

聽晚拎去打game既setup∼

==================
支野既不足之處
據台灣某和vfc有關係既維修中心回覆話外管只能用新版(未出補品)叫我唔好買11年出個D

使用15版M4匣時要向後壓實個匣先射到,放手就唔work
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 23-9-2016 14:23
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 23-9-2016 14:23

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 14:17 發表

Fore grip個人覺得真係肉左D, 有D似亞米巴果D自創M記款果種
我用呢隻

https://m.ruten.com.tw/goods/show.php?g=21536557394459

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 16:09 發表

sorry....我想講個前拖
我只係唔想用moe...

紅色會唔會好D?

附件

23-9-2016 16:16

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 16:24 發表

我反而想改10.5外管,但未找到合用。
PM'ed

引用:
原帖由 gainax 於 23-9-2016 22:46 發表

台灣有玩家up過唔少細微野改左版,近15版同16都唔夾,將來有件打爛唔知升級定買過支好
TW除左岩士cool仲有邊到有討論區睇?

另外vmag不是膠身,別被騙了

引用:
原帖由 gainax 於 24-9-2016 01:32 發表
我15版入vmag都係會Jam , 覺得係槍身有改動過影響,
而家就係唔知未來等鍛身散入過身定等換返16個身就算,不過暫時無爛件就唔搞咁多最多唔用vmag。。
我未必再入V記M4/416類。。。我怕有17,18,19版。。。

最多入埋G36。。。

宜家想跳坑去馬記M4。。。

引用:
原帖由 Kin1013 於 24-9-2016 11:47 發表
請問樓主所講15版M4匣,是不是416神奇匣?
Thank you^^
現在街賣的V記M4/416匣

引用:
原帖由 怒人甲 於 23-9-2016 15:24 發表
使用15版M4匣時要向後壓實個匣先射到,放手就唔work   
有人話係要分開cybergun同VFC版。。。

睇埋正式2016版就知道

引用:
原帖由 gainax 於 2-10-2016 07:28 發表
就黎17年仲出16版?
v記下次都係鍛身版
聖誕掛

因為好似都未正式出過16版

發新話題