發新話題

[VFC] 災情!! VFC SR25 嚴重災情, 爆bolt

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-10-2016 18:53 發表

6千幾蚊枝槍 砌果時落兩滴螺絲膠唔係好過份嘛
台灣之光永遠超越唔到日本仔就係因為太求奇
可能係另類賺錢工具呢
100支槍唔上膠
總有幾支打爆
又賺多幾份bolt錢
要知而家得佢廠有bolt
一支賣你1000你都要買啦

回覆 36# 的帖子

唔關支槍事,係隻夾頂桿條彈弓原本設計太軟甩左冇煲lock,
而家換返彈弓精神爽利 呢Ddiy比起執槍易啦

其實係唔係痴死縲絲就OK。比我會痴死而家個一粒睇睇情況先反正都爛左,一陣買支新又來就。。

引用:
原帖由 JBL 於 8-10-2016 14:22 發表

BOlT一定唔肯換比你,要你比錢買,但最大煲係佢地唔會覆你E貓,我同V記直接訂零件幾年多一向快靚正無事,但上年至從WXC詐佢地型話咁樣直接寄零件黎HK會影响佢地本地生意之後,V記就開始完全唔覆HK用家既E貓以 ...
小弟把SR25又甩pin又連發,發電郵比V記,音訊全無。
作為一間國際知名既公司,生產既旗艦級產品、售後服務、香港代理質素,完全令人失望。
吹得幾勁都無用,要追過日本廠,暫時無咁既可能。

回覆 51# 的帖子

我意思係痴到佢實一實唔係焊死,唔痴死淨係縲絲上膠一陣甩出黎炒左整衰其他件

引用:
原帖由 MG-42 於 8-10-2016 21:05 發表

唔同方向... 而且日本出到呢D外觀用料又要性能好點都要1萬... 到時你都係買番VFC執 今時今日你比三千幾買枝次世代都重係用緊亞鉛金屬件...重要新槍D亞鉛已經甩甩地油 最後大家都係小住繼續買VFC.. 唔洗 ...
PTvv有版睇,打得用料好像真,多謝l0k仲要自己砌無marking 想要鍛身全刻字加多10k就差唔多 ,
最後追用料追質感都係玩返港台算

係呀馬記真係冇得彈咁米等馬記出g36,ak,sr25,hk416,417,p90,aug,.308,scar......先買law
不過近排見到有條偷輕bolt片比馬記用話原裝成月bolt lock唔到,唔知係唔係真.

馬記出只係比較穩陣之選,性能又係最好個班,但缺點實有排等之餘又亞鉛又玩具feel,所以味其它廠仲可以佔市場,
如果馬記做盡一年兩支又睇得又打得又唔貴其他廠仲洗撈
佢只係賣日本一年一支再食老本型號都揾夠,幾遲出都好咪一樣個個換系統睇日本仔反應都知 所以味唔同其他廠直接競爭爭市場,如果大家比心機D做可以無視佢出乜,AEG都反轉局面冇幾多人玩馬記

引用:
原帖由 happypony 於 8-10-2016 22:55 發表
係呀馬記真係冇得彈咁米等馬記出g36,ak,sr25,hk416,417,p90,aug,.308,scar......先買law
不過近排見到有條偷輕bolt片比馬記用話原裝成月bolt lock唔到,唔知係唔係真.
馬記bolt lock唔到唔關槍事,係匣! 一滴AA膠攪掂。 完全唔明偷輕bolt lock 片有咩用

引用:
原帖由 gainax 於 8-10-2016 23:27 發表
馬記出只係比較穩陣之選,性能又係最好個班,但缺點實有排等之餘又亞鉛又玩具feel,所以味其它廠仲可以佔市場,
如果馬記做盡一年兩支又睇得又打得又唔貴其他廠仲洗撈
佢只係賣日本一年一支再食老本型號都揾夠 ...
馬記等左一年先出支cqbr,頂!换條短管咋。 出下416哩D類M4都好呀

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 9-10-2016 00:31 發表

馬記bolt lock唔到唔關槍事,係匣! 一滴AA膠攪掂。 完全唔明偷輕bolt lock 片有咩用
so far 性能滿意嗎?

KWA MEGA 同 MARUI 爭扎中

回覆 58# 的帖子

人地有貨唔急慢慢出 ,呢D熱門又有版權既型號有錢揾九成有,
到時出416味又個個轉。。

發新話題