發新話題

[認真] 西環警民衝突。。。

其實釋法詳細内容都未出,點解有咁多神人已經看透世事似的,又話修改又加減....從來法例上既字眼都係常見爭拗既地方,係需要有人來解釋,判決先有依據
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:20 AM 發表

咩呀?唔夠講就以笑庶醜牙...?
我要講唔會唔夠你講,只係覺得同你講都係多餘!
你有你立場你表達左我有我立場我都表達左,係唔岩傾就唔傾,
講多句都多餘,同埋我又唔會挑釁人!你要挑我就繼續,我唔係小朋友我有其他野要做

呢班人目標就係想香港亂

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:07 發表

我信數據
random sampling 由班part time統計員收返黎ge數據 真係反映到事實? 道高一尺魔高一丈 瞞稅瞞資產
個魔術師無還學費 唔到傳媒爆 佢都唔還啦 加上政府d數據有無bias就

引用:
原帖由 rYaN 於 7-11-2016 01:11 發表

數據話64冇死過一個人
平心而論, 中國政府是在事發後兩星期總結及公佈傷亡數字: 241人死亡, 7,000人受傷.
當然, 冇人會信中央. 但又平心而論, 到今日全球亦冇人或機構能指出中央有隱瞞數字既實質証據.
天安門母親運動由2000年開始一直要真相, 到目前一共確認了202名死亡平民.

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:33 發表

係社會福利暑公布既數據,除非你連佢都話唔信,咁再講泥都無必要...
抽樣式民調根本就有一定ge限制同不足 唔關邊個機構事 但同現實情況差幾多 邊個知

其實搬龍門還搬龍門  
2條友比較似係球員進場 未唱國歌就向球證吐口水
請問以上情況係應該由國際足協判罰 定由球證俾牌

發新話題