發新話題

[VFC] VFC G36 Gen2

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2016 00:54 發表

支燈都有用, 硬膠箱同送禮勤一樣 不如折返4,5百自己買鋁箱好過
佢支llm拍去元素果支度真係得啖笑

但係一支vfc llm可以買到2支元素llm
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 46# 的帖子

唔怪得咁多野包。有D大陸件質感又好價又平
之前想入支V記kac Qd滅聲,但見到個價成支迷手槍咁優惠即刻轉駄揾大陸件, 只係3份1價位有90%質感所以。。

如果普通版2600左右會考慮下。。。

引用:
原帖由 Opica 於 14-11-2016 09:24 發表
如果普通版2600左右會考慮下。。。
M4/416系列越做越正用料越好咁多年都冇加價M4仲平左, 當年G36K版一千尾C版仲平.
如果G2普通版都收2600又冇驚喜表現我就冇興趣了

引用:
原帖由 JBL 於 14-11-2016 10:02 發表
E興趣話今日有貨。
星期六到左
佢老闆唔肯開箱冇得睇

引用:
原帖由 JBL 於 14-11-2016 10:25 發表

好似話無左6mmBB刻印喎。
佢今朝自己買哂兩版。。。話blowback好爽。。。

同埋冇普通版

引用:
原帖由 JBL 於 14-11-2016 10:40 發表

請問乜野叫買哂兩版?唔多明。
G36 KSK
G36 C (有2 rounds burst)

問題係唔想要棧燈。。。宜家成套要3500...

引用:
原帖由 JBL 於 14-11-2016 11:00 發表

真係貴左D,我支MK18火控全鋼都唔洗3000,佢膠槍咋喎?但係究景最尾有無普通版都唔知。
我唯有在等下。。。

現階段TW都係得DX版

外管係鋼

同埋有用家表示內部件好多都換左鋼版

發新話題