23 12
發新話題

撞見女友私會姦夫 喵星人「戴綠帽」心碎崩潰

貓公屎道嚴最常見! 屌西大密!

引用:
原帖由 rho837 於 15-11-2016 11:55 AM 發表

失戀小事啦! 晚間偷走出街'跳西'! 搞到生性病, 痾唔到屎! 條JER生満紅瘡! 鬼叫咁聲爬入貓籠望我們載佢睇獸醫!

掩左就純哂冇事!

但我們唔興大早(頭7年內)掩貓!
太早掩 不好的 ?

我隻貓那好喜歡叫極好動極頑皮,日日好hyper, 我養過幾隻貓,未見過一隻好似佢咁,成隻狗咁,又從未見過佢瞓教,為左玩飯都吾食。。。我開心得泥又有少少擔心
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2016 05:47 PM 發表
我隻貓那好喜歡叫極好動極頑皮,日日好hyper, 我養過幾隻貓,未見過一隻好似佢咁,成隻狗咁,又從未見過佢瞓教,為左玩飯都吾食。。。我開心得泥又有少少擔心
咁開心 又 咁有活力 的貓仔,駛乜擔心呀!

引用:
原帖由 33tt 於 15-11-2016 18:53 發表

咁開心 又 咁有活力 的貓仔,駛乜擔心呀!
貓似乎喜歡係泥土上活動,踩瓜好多苗仲整篤屎...明明有個專用貓廁... 平時已經不停叫不停了人玩,發情個陣可能比人投訴

見到佢大左一倍都係開心既
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2016 08:05 PM 發表

貓似乎喜歡係泥土上活動,踩瓜好多苗仲整篤屎...明明有個專用貓廁... 平時已經不停叫不停了人玩,發情個陣可能比人投訴

聽到都覺得過瘾

引用:
原帖由 rho837 於 15-11-2016 11:55 發表

失戀小事啦! 晚間偷走出街'跳西'! 搞到生性病, 痾唔到屎! 條JER生満紅瘡! 鬼叫咁聲爬入貓籠望我們載佢睇獸醫!

掩左就純哂冇事!

但我們唔興大早(頭7年內)掩貓!
掩係成抽剪?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2016 20:05 發表

要教嫁,佢差唔多要去開大,你捉著佢係貓沙盆,去多幾次就自己去

23 12
發新話題