發新話題

[others] APS M870 新舊彈對比

即係舊彈只要upgrade中 間條芯就變成新彈啦..   
搞錯, 咁APS點解唔淨出條芯比D 舊玩家換芯, 仲係網上講大話,話舊彈係無可能升級
(我親自問過, 佢FB回話唔得, 但而家個留言唔知去咗邊)

大把CHING成推彈,如果要全換真係又送幾千銀比APS, 佢想賺多轉錢都有少少商業道德好啦,

多謝樓主揭露真相,睇完真係好火. 我都有唔少舊彈

條氣唔順,感覺被騙, 決定唔會換新彈, 舊彈照用, 除非佢肯單出條芯

引用:
原帖由 2slow 於 22-12-2016 10:16 發表
鋼底都幾重要, 原裝鋁底打得多好易變形
講真, 鋼底都幾貴, 夠買包彈, 我真係打到用唔到先會諗, 但而家一粒底都未換過, 全部都打到

我都懷疑, 加上鋼撞鋼, 對個彈鈎真係無乜着數

引用:
原帖由 Dave 於 22-12-2016 10:32 發表
有新財路當然是好,但最初支持你班客都是很重要。, ...
同意, APS玩緊果D好多都係舊客仔, 新果D有唔少去咗DM果度, 你唔諗計留住佢地 , 走埋去DM.. 等於

而家DM強勢推出, 叉氣又易, APS保住個勢先急急去改良, 網上好多師兄都諗住過檔, 就係頂唔順個叉氣方法

係有新彈, 但本來可以環保同咁EASY去upgrade, 但APS為咗乜嘢原因(我唔估), 要舊客成粒彈換過晒,
去到個場, 舊彈用一套叉氣, 新彈又用另一套叉氣, 到頭來仲麻煩又帶兩套架餐
再投資換彈, 要幾多錢大家計到數, D錢咁不如轉SYSTEM, 買多支鋼870無咁嬲啦, DM成支鋼, 改少少用返APS舊彈, 好FEEL好多

APS仲要係網上老吹話大家死心唔好諗可UPGARDE, 對班一向支持你買咁多飛彈D舊客, 會有乜嘢感受...

本來簡簡單單車過條芯就搞惦, 而家要人換晒全粒, 簡直浪費地球資源

引用:
原帖由 xo8816 於 22-12-2016 12:36 發表
換啦換啦,新彈勁_到爆耶
爆彈?  中間爆開?? 唔係化?? 好危險

等到了
當初決定唔換彈係十分正確

引用:
原帖由 Dave 於 26-7-2017 15:53 發表

話耐唔耐,半年多少少...好過冇啦,
當佢係入氣VALVE 咁計又唔算好貴,30 蚊粒,送多支KY
環保D 好過成批彈換..

發新話題