發新話題

[others] 我的 GBB Pistol Carbine 集會

AW呢set個人覺得唔多ok,個鐵瞄根本矮到瞄唔到,必須要裝鏡,而且要裝個1.39吋Riser先瞄得爽,如果唔係要抬火箭炮咁先得。

我們偽gen5 17爽上,濕九design馬記17又得,得左。

引用:
原帖由 sealsman 於 1-1-2018 02:27 發表

除非唔係
https://www.caagearup.com/conten ... for-micro-roni.jpeg

本身係香港散買都3舊幾(已經停產),係美國,阿媽信上面而家賣緊40幾美金,新款既磁能線S1R就65美金,40幾美金蟹貨包個殼再賣你68蚊美金,猶太佬都唔算食水深啦。

引用:
原帖由 khkenny2 於 12-5-2019 21:15 發表
AW套kit我都買左,
個人認為kit對前後西可以拆左佢, 但更大既問題系charging handle太細同太靠近左右rail,有機會比左右rail裝既配件頂住...
另外個人推薦用34,拉短D形成
話說如果有人想買FAB套kpos scout我有套放左 ...
直頭,前後西根本可以整走佢,換對BUIS上去好過。對西西到唔西,正常姿勢底下根本用唔到。

拉柄絕對係豬,基本上廢哂前段12、3、9三面骨,但為左係最少既改裝底下套上去就用得,又係非往復式,又算合理既。

引用:
原帖由 olw0978 於 12-5-2019 21:32 發表
對西就唔搞啦,上紅點算了

個拉機柄的確是敗筆,拉得多手都痛,正考慮種粒粗螺絲黎拉。。。
手痛就唔覺,好濕碎,問題係charging block同slide既接觸面積太細,又唔確保一定平均,拉單邊既話更加側埋一邊,slide完全唔受力,硬拉我覺得有辦法十野內拉斷柄,如果用AR式兩指齊拉其實非常好拉,但......冇意義.....

發新話題