52 1234
發新話題

[others] 睇黎又有廠出Lee Enfield - RWA Lee Enfield?

睇黎又有廠出Lee Enfield - RWA Lee Enfield?

鍾意Lee Enfield的朋友仔又有多個選擇啦
但只有包裝的防撞膠cutting
睇過樣似係No.4 Mk1而非SMLE MkIII
二戰英軍必買啦
希望支槍靚仔

呢支?
半年前好核突, 希望出街唔係o甘...
http://www.popularairsoft.com/ne ... ee-enfield-no-4-mk1

口水
之前咪有個重演比大公報抽水既,我唔知,如果唔係我會去跟隊買套二戰英軍,短褲超型

引用:
原帖由 cyl198911 於 11-1-2017 22:39 發表
口水
之前咪有個重演比大公報抽水既,我唔知,如果唔係我會去跟隊買套二戰英軍,短褲超型
個重演有政治成份。。。不過成套野據説二千確實抵玩!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

No4係好槍,值得一買。但之前ZetaLab有demo出過,其眾多分身廠又係到,觀望

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 loveless 於 11-1-2017 18:24 發表
呢支?
半年前好核突, 希望出街唔係o甘...
http://www.popularairsoft.com/ne ... ee-enfield-no-4-mk1
在英國及澳洲買支舊真鐡賤過玩具槍多多聲!

引用:
原帖由 MG-42 於 12-1-2017 04:00 發表

同佢枝MG34一樣咁肉酸,由其D WW2穿越時空六角鑼絲.. 覺得冇問題先好野
同佢講咗架,竟然話揾唔到啱的一字螺絲喎……

當年在E何b見到支,(KTx廠)做工一流 ,價錢都一流..過萬..
呢支如果價錢親民的話,可以諗諗 Thx for sharing

引用:
原帖由 queen 於 12-1-2017 13:45 發表

同佢講咗架,竟然話揾唔到啱的一字螺絲喎……
一字螺絲家下係難揾的。。。。但這不是廠家的奶油

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-1-2017 17:38 發表

一字螺絲家下係難揾的。。。。但這不是廠家的奶油
唔講唔知,現在D一字螺絲,成為了稀有品種 Thx for sharing

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-1-2017 13:43 發表

唔講唔知,現在D一字螺絲,成為了稀有品種 Thx for sharing
真係要揾點會冇
No.4見光既螺絲大致上有2種, 一字圓柱頭及一字扁頭木螺絲.
淨係淘寶以上兩種螺絲已染黑埋既都有

我相同廠做點都易過玩家自己做
同埋玩得李英菲爾都係懷舊無理由接受到cossover

對於啲一千幾百的槍唔像真,爭一兩粒螺絲,一啲花紋唔似本來真係無乜所謂,但係某些出貴價氣槍的廠商,都出呢啲錯就真係不能之所謂!因為對於買這些槍的玩家來說,洗得一萬幾千,就係想要枝最像真的玩具槍,要一步到位而唔係仲要自己翻手執……

好似某枝收人過萬的二戰重機,已經包含二戰未面世的六角螺絲、雷雕刻字、7.62 NATO 彈箱三樣穿越野……大佬我洗咗皮幾野你比D咁野我!我就真係接受唔到啦!

至於呢枝4號,以我所知個價都屬中高價槍,竟然比啲咁野我!

Btw,我早預咗一拎到槍就會去配返一百幾十套螺絲去賣賺返D BB彈錢……

我就咁睇法 。。。如果係螺絲既。。。 换9咗佢就得。。。 如果連螺絲都唔想换..... 真係唔好買

52 1234
發新話題