發新話題

睇中3款槍,但邊把好?

坐這山望那山,一事無成呀

買支CA 運動版MP5,平平地玩住先,至於升級就看實際需要。

MP5,M4,AK都有大量件同升級空間,但升級不是必需,而是看你的需要。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Tango1997 於 5-2-2017 12:59 發表
一次過跳去馬記次世代就得。。。邊洗咁膠麻煩丫

次世代有AR系。。。A k系

打Game準直。。。無野整。。。一步到位

C A sportline 算把啦。。。同買廉價國貨無分别。。。靠害也 。。。 二手賣又唔值 ...
SRC MP5得吾得?

一次過跳去馬記次世代都得,但改力搵件煩D,如果玩原裝就無問題

Marui原裝已經好穩定好夠用,吾係買返泥就要改乜改七

反正樓主咁1516,而玩槍的人又吾會只買一支就停手....不如買一支自己喜歡既款先啦

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

最好自學+去YOUTUBE搵片x2

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 14:35 發表

我叫佢 定主意,佢就左諗右諗.
x2

也許樓主筆直有限,要理性上的最佳選擇,卻缺乏感性上的偏好

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 16:51 發表

淨係奥地利比插後面咋咩?
大6,以色列都得

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 lppl 於 7-2-2017 18:59 發表
通常LEE 類人佢地最後會揀佐.....你俾佢O既SUGGESTION....以外O既嘢
以前wgy好多呢D post

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 7-2-2017 20:59 發表

多謝資料提供.
S0兄你鬼馬啦.
我以為你一本正經地諗錯隔離,險些兒嚇到我

《河湟有感》司空圖

吾好諗咁多,MP5 or M4 aeg la

《河湟有感》司空圖

4千蚊買三支國狗都夠掛。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-2-2017 17:48 發表

請恕我頭腦簡單,,呢位師兄,,,呢位師兄究竟所指是誰人呢
劉煮本人?!

《河湟有感》司空圖

發新話題