發新話題

[others] 台灣武哈祭2017(春)

引用:
原帖由 Dave 於 20-2-2017 10:34 發表

如果出PSG-1 ,理得佢咩K 都照買
都係買黎儲...拎把EBR落場都已經想死
呢把如果玩具整出黎會幾重呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 20-2-2017 10:39 發表

都係買黎儲...拎把EBR落場都已經想死
呢把如果玩具整出黎會幾重呢
睇佢跟唔跟真鐵重量

G3 大概4~5 KG

PSG-1 8 KG 以上。

咁拎來玩的,當然想佢頂多比4KG 算啦...

正如真鐵大部份手拉狙都係6 KG UP ,玩具跟足就真大獲。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

出新1911長匣

轉貼J.C.L Workshop..
看來今年是蠻冷清的

最好看的還是...

引用:
原帖由 kaze_hui 於 20-2-2017 22:23 發表
轉貼J.C.L Workshop..
看來今年是蠻冷清的

最好看的還是...
最好看的還是

今年武哈似散貨場多過新槍發表展多D喎~

今界武哈時間唔係太好,好多廠商都因為要搞iwa個展覽都黎唔到……

好期待AW果支全鋼SAI 1911
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-2-2017 17:50 發表
是否將WE 的 para死灰復燃
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 2slow 於 21-2-2017 17:50 發表
之前張圖都見到aw個盒 係aw應該唔太貴
似cnc身 買黎擺都抵

引用:
原帖由 JBL 於 21-2-2017 17:23 發表
WE M1 THOMPSON GBB 終於出現.......

https://www.facebook.com/cruzywingsjacky.cheung?fref=ts
期待現代版

附件

21-2-2017 21:28

發新話題