發新話題

[others] GH 701 2" c/w 泰國人手製木握把

引用:
原帖由 c6250 於 28-2-2017 12:01 發表
能否告知網站地址?
c6250兄?你也到呢度了, 喺"醫悲" search "wingun grip" 即可
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 c6250 於 28-2-2017 12:01 發表
能否告知網站地址?
高手出沒
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

715出的話.......
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
能否告知網站地址?
七金剛兄重出江湖

太好了,很久沒見!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

如果有給U記S.A.A的話就好了 ...

在FB找KIMPOI , 馬來西亞人, 佢都有出左好多款實木柄, 手工好好.
唔止CO2槍, 好多常見曲尺柄P226, 1911, M9都有做,
不過就未有715 同 SAA.

可以提議佢做, 老細應該都係槍痴黎.

好靚仔,
唔知6"幾時返貨...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 pbay 於 1-3-2017 10:06 發表
在FB找KIMPOI , 馬來西亞人, 佢都有出左好多款實木柄, 手工好好.
唔止CO2槍, 好多常見曲尺柄P226, 1911, M9都有做,
不過就未有715 同 SAA.

可以提議佢做, 老細應該都係槍痴黎.
非常多個kimpoi, 唔知你講邊個

引用:
原帖由 jacko 於 1-3-2017 10:19 發表

非常多個kimpoi, 唔知你講邊個
sorry, 係 KIMPOISHOP 至啱

引用:
原帖由 pbay 於 1-3-2017 10:48 發表

sorry, 係 KIMPOISHOP 至啱
正嘢 多謝分享

引用:
原帖由 jacko 於 1-3-2017 11:21 發表

正嘢 多謝分享
希望啱你心水

引用:
原帖由 pbay 於 1-3-2017 11:27 發表

希望啱你心水
佢個Wingun grip睇落仲正個我嗰個

引用:
原帖由 jacko 於 1-3-2017 12:08 發表

佢個Wingun grip睇落仲正個我嗰個
佢地好多花都好正, 唔知係咪用電腦車, 好齊整

KIMPOISHOP, Wingun 左輪柄,小心觀看正面,會有個鑼絲印,呢個似乎係佢地既死症。
小弟有佢既Wingun左輪柄就係咁,之后唯有Diy后再貼防滑遮醜,在佢地既網頁再睇才發覺9成9都係咁。
當然接受到既就無問題

發新話題